FOTBAL  »  Superliga  »  ANIVERSARE

FLORIN HALAGIAN LA 80 DE ANI // Marian Savu relatează o întâmplare memorabilă cu el la Dinamo: „M-a pus rezervă pentru că nu eram bărbierit”

Florin Halagian
Florin Halagian

Articol de GSP - Publicat joi, 07 martie 2019 18:13

Marian Savu, 46 de ani, fost golgeter în Liga 1, a povestit o întâmplare amuzantă cu Florin Halagian, în ziua în care fostul antrenor împlinește 80 de ani.

Marian Savu, retras în 2007, a scris pe Facebook despre o întâmplare amuzantă cu Halagian, petrecută în perioada în care cei doi au lucrat împreună la Dinamo.

„Având în vedere că azi e ziua de naștere a domnului Halagian, vreau să vă povestesc o întâmplare [petrecută] pe când îl aveam antrenor la Dinamo.
Aveam ședința tehnică înaintea unei partide de campionat și se anunța echipa de start. Când a ajuns la atacanți, am fost introduși eu și Demollari titulari. Toate bune și frumoase.

După terminarea ședinței tehnice, în momentul în care a trecut pe lângă mine și a văzut că nu sunt bărbierit, l-a trimis pe Mihai Stoichiță să mă anunțe că nu mai sunt titular, pentru că nu m-am bărbierit. Am fost trecut rezervă.

A fost singurul antrenor cu care am făcut efort minim și randament maxim”, a rememorat Marin Savu.


Marian Savu, în tricoul lui FC Național, echipa la care a ieșit golgeter.

  • Marian Savu a fost legitimat la Dinamo în perioada 1990-1995, în timp ce Halagian i-a pregătit pe „câini” din 1991 până în 1994.

Citește și:

Întâmplare fabuloasă cu Halagian povestită de Lăcătuș: „Ce am vorbit noi, mă? Actorii, reprezentația...” :)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează