FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

„E urât ce face Mircea Rednic!” » Analiza dezastrului de la Dinamo: „Înainte se dădeau bani, mașini, case”

Dinamo a încheiat anul 2021 pe locul 15 în Liga 1 / foto: Guliver/Getty Images
Dinamo a încheiat anul 2021 pe locul 15 în Liga 1 / foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 21 decembrie 2021 11:38 / Actualizat marti, 21 decembrie 2021 12:19

Florin Lovin (39 de ani), campion în Liga 1 cu FCSB și Astra Giurgiu, nu reușește să găsească explicații pentru declinul istoric al lui Dinamo.

„Câinii” încheie 2021 pe locul 15, o ipostază neverosimilă pentru unul dintre cele mai titrate cluburi din campionatul României. Invitat într-o emisiune televizată, Florin Lovin și-a exprimat punctul de vedere despre situația din Ștefan cel Mare, fiind de părere că prăbușirea „câinilor” a început odată cu plecarea lui Ionuț Negoiță.

A plecat Rednic, nu Mureșan » Zi plină la Dinamo
DINAMO
A plecat Rednic, nu Mureșan » Zi plină la Dinamo

„Eu nu știu ce s-a întâmplat la Dinamo. La început, după ce a venit Negoiță, lucrurile au mers bine, se îndreptau într-o direcție bună, sănătoasă. Cândva, Dinamo era un El Dorado, se dădeau banii la zi, mașini în chirie, case. Acum vedem cu toții ce se întâmplă”, a spus Florin Lovin, în direct la Pro X.

7 ania condus Ionuț Negoiță Dinamo ca patron, în intervalul 2013 - 2020 echipa câștigând Cupa Ligii în 2017

Florin Lovin: „E urât ce face Mircea Rednic!”

Raportându-se la situația actuală a lui Dinamo, Lovin a taxat ultima apariție publică a lui Mircea Rednic. Tehnicianul l-a criticat în fața jurnaliștilor pe fundașul Răzvan Popa, dezvăluind inclusiv salariul pe care acesta îl încasează.

„Nu poți plăti salarii mari la o echipă mică, te duci în cap! Cum să-i dai unui jucător 8.000 de euro în situația de față? E nevoie de un plafon salarial. Oricum, e urât ce face Mircea Rednic, nu are voie să vorbească în public despre salariile jucătorilor”, a spus Lovin, conform sursei citate. 

Nu mi se pare corect ca unui apărător de la Dinamo să îi strecori mingea printre picioare. La Dinamo nu se poate așa ceva. Sunt obligat să schimb și voi schimba. De-acum sunt răspunzător 100%! Ai 5.000 pe lună, n-ai jucat la Iași, vii la Dinamo și te ridiculizează Ganea. A ieșit în repriza a doua pentru că spunea că nu mai are aer, a intrat răcit.

- Mircea Rednic, antrenor Dinamo, despre fundașul central Răzvan Popa

VIDEO Remus Răureanu, opinie categorică: „Mă aștept ca Rednic să se comporte la fel și anul viitor

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV 3 lucruri care nu s-au văzut la TV în Dinamo - Farul: „I love you, Hagi”, fredonat pe stadion + „Câinii”, ironizați: „Serie B prossimo anno?”

EXCLUSIV Opinie categorică: „Mă aștept ca Rednic să se comporte la fel și anul viitor. În iarnă, Dinamo poate aduce doar șomeri, alt tip de jucători nu găsește”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  22 Decembrie 2021, 11:02

Asta ce se baga? Asta se vaicarea la meciul cu bricheta. Pe acele vremuri se dadeau case si masini pentru ca se merita. Astia de azi merita salariul minim pe economie.

sica.nevaccinatu
sica.nevaccinatu  •  22 Decembrie 2021, 06:06

nu rednic este devina pentru dezastrul de la dinamo. uitati cum badea folosea banii lui borcea si ai lui turcu? cind astia nu au mai bagat s-a ales praful. negoita a facut o gramada de smecherii . dinamo era tinuta pentru alegerile politice. nu oare si dorel catarama fosta secure spunea ca va salva dinamo si dupa alegeri a fugit ca un las? tiriac nimic la fel. badea este ruda cu popovicioiu ala fugit in anglia cu bani cu tot. erau casatoriti cu fetele si ele ofiter de secu ale politrucului ceausist ion dinca teleaga. *** si nu s-a investit nimic. stadion? pai nu badea obstructiona totul cu palmaresul cu o alta echipa dinamo si cu baracile din stadion? doreau pamintul pentru vile de lux. iata cum tiriac isi cumpara masini si da cadouri grele el din camionagiu ridicat de dinamo si av ind si grad si fost turnator nu a dat un cent. toti se vaita si nu fac nimic. si puteau sa ajute. asa ca pina la rednic sint altii caru au distrus. din pacate rednic a vrut sa se apere si a fost taxat. jucatori slabi fara personalitate care se plimba pe teren nu vor sa joace. si teama de raminiee si ce timp mai uram l-a facut pe muresana cest individ libidinos sa sape la greu pentru a veni un nimeni ca stoicanu. incredibil cita prostie!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno115
creeperno115  •  21 Decembrie 2021, 22:56

Of of ce prost merge site-ul

Vezi toate comentariile (7)
Comentează