FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FARUL 0-2

Rednic anunță 14 plecări! A dat și nume: „Ai 5.000 pe lună și ești ridiculizat, trebuie să pleci!” + „Am vrut să amân meciul cu Farul”

Dinamo - Farul 0-2. Mircea Rednic a vorbit la final despre partida cu dobrogenii, dar și despre planurile „câinilor” pentru fereastra de mercato. +19   FOTO
Dinamo - Farul 0-2. Mircea Rednic a vorbit la final despre partida cu dobrogenii, dar și despre planurile „câinilor” pentru fereastra de mercato.

Articol de GSP - Publicat luni, 20 decembrie 2021 23:15 / Actualizat luni, 20 decembrie 2021 23:15

Dinamo - Farul 0-2. Mircea Rednic a vorbit la final despre partida cu dobrogenii, dar și despre planurile „câinilor” pentru fereastra de mercato.

„Nu-mi convine situația. Dar am pierdut 3 fundași centrali, doi ieri (n.r. Pinto și Grigore), azi unul (n.r. Ehmann), la încălzire. Mai mult de jumătate din echipă a lipsit, dacă îi luăm în calcul și pe cei suspendați.

Chiar și așa, nu ne-am prezentat rău. Ok, eșecul e eșec, dar n-am avut ce să fac. A fost un joc util, am mai dat șansă unor jucători care au evoluat mai puțin. După ianuarie, accept să fiu judecat. Până acum, n-a fost ușor. 

Farul e o echipă omogenă, joacă de ani buni împreună. Au jucători buni, le lași spațiu, te judecă!”, a declarat Rednic la final.

Cronica meciului Dinamo - Farul 0-2 » Cum și-a dorit Hagi
Dinamo - Farul 0-2
Cronica meciului Dinamo - Farul 0-2 » Cum și-a dorit Hagi

Mircea Rednic anunță 14 plecări de la Dinamo

Apoi, Rednic a vorbit despre strategia din vară. S-a luat de stoperul Răzvan Popa, căruia i-a dezvăluit salariul. Popa a fost ridiculizat de George Ganea la golul doi al Farului: 

„Nu mi se pare corect ca unui apărător de la Dinamo să îi strecori mingea printre picioare. La Dinamo nu se poate așa ceva. Sunt obligat să schimb și voi schimba. De-acum sunt răspunzător 100%! Ai 5.000 pe lună, n-ai jucat la Iași, vii la Dinamo și te ridiculizează Ganea. A ieșit în repriza a doua pentru că spunea că nu mai are aer, a intrat răcit”.

Am vrut să amânăm meciul. Ieri nu ne-am antrenat, ne-am izolat fiecare în camera lui. Au fost mai mulți jucători răciți
Mircea Rednic, antrenor Dinamo

Am avut și probleme cu portarii, probleme mari cu fundașii centrali. Am fundași de 8.000 de euro.. ăla trebuie să fie fundaș de fundaș! O să rămână doar vreo doi fundași centrali
Mircea Rednic, antrenor Dinamo

Am 4 atacanți, un singur gol au dat, Ivanosvki, și ăla din penalty, care nu se pune. O să plece mulți jucători. Suntem 40... Vor rămâne în jur de 18, pleacă 14
Mircea Rednic, antrenor Dinamo

Cele mai tari imagini din meciul Dinamo - Farul

+15 FOTO

Cum stau Dinamo și Farul în clasament

Florin Bratu, după Dinamo - Farul 0-2: „Sper ca această pauză să le aducă liniște”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Pe cine vrea Mihai Stoica în play-off: „La orgoliul pe care îl au, vor juca la fel cu toate echipele”

Blocat la CFR, Petrescu trece la treabă: „12 jucători pleacă de la noi!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (42)
514091889218839
Mihai Buzea  •  21 Decembrie 2021, 13:37

De ce ai vrut sa armani??? S-a accidentat burleanu????

1627097764176146
Adrian Apreutesei  •  21 Decembrie 2021, 11:18

Adevarul e ca nu prea am auzit vreun antrenor sa-si critice jucatorii asa cum o face Rednic. In primul rand nu se creeaza o atmosfera favorabila in cadrul echipei si de aceea nu sunt nici rezultate. Aici nu este vorba de un singur vinovat - jucatorii ci de toti cei care au adus clubul in situatia asta. Nu-mi place Dinamo, dar totusi imi pare rau daca vor retrograda.

popescu222
popescu222  •  21 Decembrie 2021, 11:02

Rednic trebuia schimbat acum 2 luni, cand devenise evident ca nu are idei, face echipa aiurea, si se rafuieste constant cu jucatorii in declaratii. Tot cere timp si zice sa fie judecat dupa ianuarie. Pai Dinamo are timp, in conditiile actuale? Bun, acum nu mai conteaza daca ramane Rednic sau vine altcineva, la cum arata clasamentul, si la faptul ca in playout sunt doar 9 meciuri. Nu cred ca mai e vreun antrenor in stare sa repare, intr-un timp asa scurt, punctajul si spiritul de echipa stricate de Rednic.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează