FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE A plecat Rednic, nu Mureșan » Zi plină la Dinamo

Roș-albii s-ar putea despărți de un om important în cadrul echipei, Iuliu Mureșan
Roș-albii s-ar putea despărți de un om important în cadrul echipei, Iuliu Mureșan

Articol de , - Publicat marti, 21 decembrie 2021 10:44 / Actualizat marti, 21 decembrie 2021 19:14

Dinamo a încheiat cel mai prost an din existența clubului, din 1948 încoace. Echipa „câinilor" a pierdut și ultima etapă din 2021, 0-2 cu Farul, la finalul căreia Mircea Rednic a anunțat plecări în masă în interiorul lotului, precizând că vor pleca 14 jucători, aceasta după ce a evidențiat lipsurile elevilor săi.

UPDATE, ora 19:00. Mircea Rednic, OUT de la Dinamo

La câteva ore după ce a apărut informația că Mureșan ar putea pleca de la Dinamo, clubul a anunțat demiterea lui Mircea Rednic. În locul „Puriului” a fost instalat Flavius Stoican.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Totodată, roș-albii s-ar putea despărți de un om important în cadrul echipei, Iuliu Mureșan, administratorul special, care nu a mai venit la ultimul meci al anului și a evitat să mai iasă în față în ultima perioadă, notează Fanatik

Contactat de Gazeta în urmă cu scurt timp, Iuliu Mureșan a spus cu subiect și predicat că a luat o decizie în privința viitorului său la Dinamo: „Voi comunica decizia pe care am luat-o după-amiază sau cel târziu mâine. O să vă spun despre ce e vorba, o să vedeți. Decizia e luată”, a spus Iuliu Mureșan pentru Gazetă. 

3 lucruri care nu s-au văzut la TV în Dinamo - Farul: „I love you, Hagi”, fredonat pe stadion + „Câinii”, ironizați: „Serie B prossimo anno?”
DINAMO - FARUL 0-2
3 lucruri care nu s-au văzut la TV în Dinamo - Farul: „I love you, Hagi”, fredonat pe stadion + „Câinii”, ironizați: „Serie B prossimo anno?”

Rednic - Iuliu Mureșan, relație cu năbădăi

Rednic a transmis că a discutat cu Muri înaintea partidei cu Gică Hagi, dar situația din teren arată altfel decât o relație de totală înțelegere între ei! Antrenorul a fost ironic cu două transferuri făcute de conducere înaintea sosirii sale la Dinamo, Răzvan Popa - 5.000 de euro/lună, Andre Pinto - 8.000 de euro/lună.

În privința administrației clubului aflat în insolvență din iunie 2021, sunt semnale pozitive că situația se poate redresa la gruparea din centrul Capitalei, doar că sportiv nu funcționează nimic, cu toate că Rednic a transmis că „sunt mai multe lucruri pozitive în mandatul meu”, în comparație cu cel al lui Dario Bonetti. 

+15 FOTO

Zăvăleanu trage ca Mureșean să continue

„Știu că este foarte supărat de starea de lucruri propagată și de lipsa de efort comun în aceeași direcție. Sper însă să nu ia o asemenea hotărâre, e un om experimentat și echilibrat, cu care se poate lucra foarte bine", a explicat Zăvăleanu pentru GSP.ro. 

Totodată, a explicat exact ce înseamnă „lipsă de efort comun în aceeași direcție”: „Fiecare face ce îl taie capul!”.

Într-un interviu acordat pentru GSP, în septembrie, după ce și-a dat acordul să preia Dinamo, Rednic declara, cu bătaie la Iuliu Mureșan: „Cei care au făcut transferurile să și răspundă"

Zăvăleanu: „N-am primit nicio solicitare de reziliere" 

Vizavi de o eventuală modificare majoră în staff-ul tehnic - mai ales că jucătorii care sunt puși pe lista disponibilizaților speră într-o schimbare a antrenorului! -, Zăvăleanu a explicat: „Până acum nu am vorbit cu nimeni nimic pe această temă. V-am mai explicat situația”. 

Dar a ținut să precizeze, chestionat pe tema rezilierilor, că la Dinamo administratorul judiciar nu este mandatat să poarte tratativele pe această temă

„Noi nu negociem, noi doar ratificăm hotărârile administratorului special, dacă le considerăm legale. Deocamdată, nu am primit nicio solicitare de reziliere". 

Zăvăleanu: „Sportiv, lucrurile sunt la pământ”

Dinamo a intrat iar în vrie, din cauza eșecului cu Mioveni (1-2) la trei zile după ce-și mai revenise printr-o victorie cu Chindia (1-0), iar atmosfera s-a deteriorat teribil și la echipă, și la club. Zăvăleanu a mai fost întrebat dacă îi este teamă de retrogradare și cum vede 2022 la finalul acestui an: 

„Retrogradare? Păi cum arată azi, e posibil orice. Ce-ar trebui imediat în 2022 pentru rezultate? Un sobor de preoți, probabil. Lăsând gluma la o parte, e frustrant că pe parte de insolvență lucrurile funcționează, iar sportiv lucrurile sunt la pământ".

VIDEO Ciprian Marica: „Situația lui Dinamo este tristă!”

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Cine oprește picajul lui Dinamo? Opinie categorică în direct: „Mă aștept ca Rednic să se comporte la fel și anul viitor. Vom auzi că cere un timp care nu mai există”

EXCLUSIV 3 lucruri care nu s-au văzut la TV în Dinamo - Farul: „I love you, Hagi”, fredonat pe stadion + „Câinii”, ironizați: „Serie B prossimo anno?”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (29)
montgomerry
montgomerry  •  21 Decembrie 2021, 17:19
Postat de mosvasile pe 21 Decembrie 2021, 15:48

Nii!Muri baci ia-l si pe Rednic,no!Tu l-ai adus,tu sa-l iei!

Stadioanele din Giulesti, din Ghencea, din Craiova, Ploiești sau Arad au fost construite cumva cu bani privați?

mosvasile
mosvasile  •  21 Decembrie 2021, 15:56
Postat de stamosh1 pe 21 Decembrie 2021, 11:59

voi o echipa de traditie cu suporteri? asta este gluma anului. voi nici nu mai aveti suporteri de mult bah,din 2010. ce traditie aveti voi? *** ca a confirmat clar dinu ca ati blatuit meciurile din cce din 1984.

Dute bah *** *** ***,dar zis niciodata asa ceva!*** *** in tine?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

flick2020
flick2020  •  21 Decembrie 2021, 15:52
Postat de George George pe 21 Decembrie 2021, 13:37

Rednic e dinamovist, in timp ce Muresan si unii fotbalisti sunt doar niste mercenari! Doctorul Muresan nu-mi inspira deloc incredere, fiind alungat de la Cluj si Sibiu, din motive deontologice (vorbeste si nu face, fiind un ardelean "limbut", precum boc, in postura de premier)! Nu-i mai putin adevarat ca, in ultimii ani, Dinamo a fost un club in care s-a tras "la foc automat" din toate directiile! Nu voi aminti decat faptul ca nu i s-a construit inca un stadion demn de secolul XXI, desi a fost in tot acest timp un team de prima liga!

Poate vrei sa explici de ce ""ar trebui sa i se construiasca un stadion "" unei echipe private. Daca se va face un stadion, va fi al CS Dinamo, iar ddb1948 va fi chiriasa acolo.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează