FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV / VIDEO Conflict cu fotbalistul Rapidului: „Chiar Mutu mi-a scris: «Nu-i răspunde, n-are minte!»”

Adrian Mutu, lângă Antonio Sefer // foto: Imago Images
Adrian Mutu, lângă Antonio Sefer // foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 19 iunie 2023 14:01 / Actualizat luni, 19 iunie 2023 14:30

În februarie, mijlocașul Antonio Sefer (23 de ani), transferat recent de Hapoel Beer Sheva de la Rapid, l-a atacat dur pe Florin Manea. Impresarul susține că nu i-a răspuns pentru că așa l-a rugat Adrian Mutu, la acea vreme antrenorul lui Sefer.

Deranjat de o declarație a lui Florin Manea, Antonio Sefer l-a atacat dur pe impresar în februarie: „N-am semnat cu dânsul și probabil e puțin frustrat. Sper să-și ia vitaminele, pentru că nu prea gândește, are creierul nu prea bun”.

Manea nu i-a răspuns lui Sefer la acea vreme, iar zilele trecute a explicat la GSP Live de ce a preferat să ignore declarațiile fotbalistului. Susține că Adrian Mutu, antrenorul Rapidului, i-a solicitat asta. „Briliantul” i-ar fi scris lui Manea despre Sefer că „e un copil, nu are minte”.

Scandal uriaș: Thibaut Courtois a boicotat antrenamentele și următorul meci al Belgiei!
BELGIA
Scandal uriaș: Thibaut Courtois a boicotat antrenamentele și următorul meci al Belgiei!

Florin Manea, despre Antonio Sefer: „Adi Mutu mi-a dat un mesaj: «Nu-i răspunde, nu are minte»”

„Ce s-a întâmplat cu Sefer? S-a schimbat. A început să nu mai aibă încredere în mine, să vorbească cu alții. Nu am nimic cu el, țin la el, că îl știu de la 15 ani. El a uitat un lucru. L-am luat de mic, eu l-am adus la Rapid.

Banii pe care el i-a câștigat până acum sunt datorită mie. Eu nu am luat un euro de la Antonio Sefer. A luat bani la semnătură, dar nu i-am luat nimic. Zero!

I-am arătat niște scrisori de interes pentru el, i-am cerut să semneze contractul. Mi-a răspuns: «Stai așa, să vorbesc cu mama». Eu am avut o relație bună cu ea, dar lumea se schimbă. Când aveau nevoie de ceva, eram cel mai bun.

A avut o declarație foarte urâtă la adresa mea, că sunt frustrat, că nu mi-am luat pastilele. Uite ce frustrat sunt, că l-am pierdut pe Sefer și îl am pe «slabul» ăsta (n.r. - arată spre imaginile cu Radu Drăgușin).

Eu nu sunt frustrat. Nu i-am răspuns niciodată pentru că este un copil. Până și Adi Mutu mi-a dat un mesaj: «Te rog eu, nu-i răspunde, că a greșit, nu are minte». Din respect pentru Adi Mutu, nu i-am răspuns”, a precizat Manea la GSP Live.

Florin Manea: „Sefer s-a dus să se plângă de mine la Radu Drăgușin”

„Îți dai seama, dacă mă «apucam» de el... S-a dus și se plângea la Radu. El i-a răspuns: «Bă, ești nebun? Îmi vorbești mie despre Florin, eu nu știu cum lucrează el?»

Nu știu ce influențe a avut, a zis că i-am falsificat nu știu ce semnătură... nu e problemă. Nu i-am răspuns, drumurile noastre s-au despărțit, îi urez succes la Beer Sheva”, a completat impresarul.

Potențialul lui era mare. Nu este un jucător care nu se antrenează, dar îi este frică de contact. Nu se bate, nu intră, nu a progresat deloc cu piciorul drept. Face totul pe stângul. Radu lucrează o oră pe zi cu piciorul stâng.

- Florin Manea

Mai multe știri de actualitate: 

Ce a remarcat Ștucan la șefii FRF: „Păreau veniți în vacanță pe niște diurne foarte mari” + Mișcarea făcută de elvețieni în Andorra: „Au un avantaj imens”

Internaționalul olandez a fost condamnat la închisoare cu executare!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
pacient
pacient  •  19 Iunie 2023, 17:02

Acest ageamiu a devenit impresar datorita asocierii puternice cu Rapid prin Nae Manea. Asta l-a ajutat sa convinga potentiali clienti. Doar nu isi imagineaza careva ca mergea la jucatori, le povestea aventurile lui de clonator de carduri din State, *** si semnau de indata.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Normal
Normal  •  19 Iunie 2023, 15:51

Senzational ! Incredibil ! Extraordinar ! Nu pot sa cred asa ceva !

Normal
Normal  •  19 Iunie 2023, 14:59

Si care este problema ?! Intradevar, Sefer este un copil cu mult suflet iar manea este un frustrat !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează