FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Atac la adresa lui Victor Angelescu: „Conduce pe banii altora” » Ce super-talent ar fi refuzat patronul Rapidului: „L-a luat Lille cu 2 milioane. La noi nu era bun în liga a treia!”

Victor Angelescu // Captură TV
Victor Angelescu // Captură TV

Articol de GSP - Publicat luni, 07 februarie 2022 20:25 / Actualizat luni, 07 februarie 2022 21:06

Florin Manea, agent de jucători, a trimis săgeți către Victor Angelescu, patronul Rapidului. Fostul oficial al giuleștenilor îi pune la îndoială capacitatea de a conduce un club de talia Rapidului.

Într-un interviu acordat pentru Fanatik, Florin Manea a vorbit despre situația de la Rapid. Patronul Victor Angelescu a fost ținta criticilor impresarului, despre care spune că nu are nici forța financiară și nici priceperea pentru a conduce un club de talia Rapidului. Antrenorul giuleștenilor, Mihai Iosif, se bucură în continuare de susținerea fostului oficial al „vișiniilor”.

Dan Petrescu lansează noi acuzații: „Au ceva cu CFR Cluj! Cum să-i mai motivez pe băieți?”
CFR Cluj
Dan Petrescu lansează noi acuzații: „Au ceva cu CFR Cluj! Cum să-i mai motivez pe băieți?”

 Victor Angelescu, luat la rost de Florin Manea

Florin Manea a dezvăluit suma pe care ar fi investit-o patronul Rapidului în ultimii trei ani. Mai mult, a pus la îndoială puterea financiară a lui Victor Angelescu și proveniența banilor care intră în club.

„Eu cred că Angelescu nu poate susține singur clubul Rapid. Oricum el a băgat foarte puțini bani pentru un club ca Rapid. În trei ani cred că a investit maxim 1,5 milioane de euro! Dacă îl scuturi bine, conduce pe banii altora, ceea ce e frumos din partea lui”, a spus Manea, pentru Fanatik.

Impresarul a pus la îndoială și priceperea lui Angelescu în ceea ce privește fotbalul. Manea a povestit un episod în care patronul Rapidului a refuzat un portar din Franța, care ulterior a ajuns în Ligue 1.

„Numai că nu are pregătirea necesară să conducă un club pe cum Rapid. El crede că are experiență, că e cel mai bun. Nu vreau să mai ajungă Rapidul unde a fost înainte, în faliment! Le-am adus un jucător din Franța, Jean Onana. Nu l-au vrut și în șase luni l-a luat Lille, a dat două milioane de euro pe el și acum joacă la Bordeaux la 21 de ani. La noi nu era bun în liga a treia! Ăsta e ochiul lui Angelescu”, a adăugat Manea.

Citește și alte știri din Liga 1:

Secretul lui Nicolo Napoli » Cum a reușit italianul să schimbe fața echipei într-o lună

Dan Petrescu lansează noi acuzații: „Au ceva cu CFR Cluj! Cum să-i mai motivez pe băieți?”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ucluj2011
ucluj2011  •  10 Februarie 2022, 13:19

Florin Manea , unul din băgătorii de seamă de serviciu. Ce să-i faci , e supărat omul că a zburat (pe bună dreptate) de la Rapid !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează