FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

A făcut transferuri de 35 de milioane în ultimii doi ani și îl sfătuiește pe Louis Munteanu: „Nu te duce nici la Rapid, nici la FCSB”

Louis Munteanu/ foto Imago Images
Louis Munteanu/ foto Imago Images

Articol de - Publicat joi, 21 martie 2024 16:42 / Actualizat joi, 21 martie 2024 21:04

Florin Manea, impresarul lui Radu Drăgușin, l-a sfătuit pe Louis Munteanu (21 de ani) să nu meargă la Rapid sau la FCSB din vară.

Louis Munteanu e împrumutat de Fiorentina la Farul pentru al doilea an consecutiv, iar din vară nu va mai continua cu „marinarii”. Rapid și-a manifestat deja interesul pentru atacant și a luat legătura cu Fiorentina, în timp ce Gigi Becali, patronul de la FCSB, e un fan mai vechi al lui Louis.

Un dublu câștigător de UCL, laude pentru Radu Drăgușin: „Excepțional!”
TOTTENHAM
Un dublu câștigător de UCL, laude pentru Radu Drăgușin: „Excepțional!”

Florin Manea: „Louis Munteanu nu ar trebui să meargă nici la FCSB, nici la Rapid”

„Eu l-aș sfătui pe Louis Munteanu să meargă în străinătate. Să nu meargă nici la Rapid, nici la FCSB. O spun din punctul de vedere al carierei. Dacă vorbim sufletește, aș vrea să meargă la Rapid, pentru că e echipa mea de suflet. E greu să îi dau eu sfaturi lui Louis Munteanu, dar, dacă aș fi eu, asta aș face, aș căuta un contract în străinătate. 

Depinde ce planuri au cei de la Fiorentina cu el. Dacă nu joacă, n-are de ce să stea la Fiorentina. Dar mai sunt alte echipe în Italia, sunt echipe de Serie B”, a declarat Florin Manea, potrivit sport.ro.

35 de milioane de euros-au plătit pe Radu Drăgușin în ultimii doi ani. Genoa l-a cumpărat cu 10 de la Juventus, iar Tottenham l-a luat cu 25 de la Genoa

Louis Munteanu a câștigat campionatul cu Farul în sezonul trecut, iar în prezent e unul dintre cei mai curtați jucători din Superliga. El are 5 goluri și 3 assist-uri în acest sezon de Liga 1.

Louis Munteanu, dorit de Rapid

Louis Munteanu a stârnit interesul celor de la Rapid, care au recunoscut că au luat legătura cu Fiorentina

Discuția noastră despre Louis Munteanu este în felul următor: am luat legătura cu Fiorentina de o lună. Nu am scos niciun cuvânt, nimic, până la meciul dintre ei și noi, din respect pentru Hagi și competiție, iar băiatul a venit și ne-a dat două goluri acasă.

Da, ne interesează. Dar nu a știut nimeni nimic pentru că am discutat doar cu Fiorentina și atât. Nu cred că Fiorentina i-a spus ceva. Asta este o atitudine de normalitate, cealaltă (n.r. - de la FCSB) nu

- Dan Șucu, acționarul Rapidului, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport

VIDEO. Louis Munteanu, petrecere în club după „dubla” din Rapid - Farul 1-2

Citește și:

Uite cu cine atacăm la Euro 2024! Are cifre dezastruoase în Serie B: 0,6 media șuturilor pe meci și doar 29% dueluri aeriene câștigate!
STRANIERI
Uite cu cine atacăm la Euro 2024! Are cifre dezastruoase în Serie B: 0,6 media șuturilor pe meci și doar 29% dueluri aeriene câștigate!
Ianis Hagi, interviu în Marca: „Sunt un jucător mai bun de când joc în La Liga. Cred că în viitorul apropiat voi arăta tuturor cine sunt”
ROMÂNIA
Ianis Hagi, interviu în Marca: „Sunt un jucător mai bun de când joc în La Liga. Cred că în viitorul apropiat voi arăta tuturor cine sunt”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
Copenhaga1970
Copenhaga1970  •  21 Martie 2024, 20:21

Are și je o curiozitate. Dacă-l pui pe Munteanu să despartă în silabe Louis, ce iese?

florinbelascu
florinbelascu  •  21 Martie 2024, 19:38

Dacă într-un campionat ca al României, dai 5 goluri în 30 de meciuri,câte goluri te poți aștepta să dea in Italia?

tarnaveanu
tarnaveanu  •  21 Martie 2024, 19:03

A făcut transferuri de 35 de milioane în ultimii doi ani ... Penibil titlu. Îl avem aici pe noul Raiola. De fapt transferul umflat al lui Drăgușin și vreo două duzini de africani aduși lui Iftime.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează