INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STRANIERI

Uite cu cine atacăm la Euro 2024! Are cifre dezastruoase în Serie B: 0,6 media șuturilor pe meci și doar 29% dueluri aeriene câștigate!

George Pușcaș, în acțiune la SSC Bari / Foto: Imago
George Pușcaș, în acțiune la SSC Bari / Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 21 martie 2024 14:57 / Actualizat joi, 21 martie 2024 15:41

George Pușcaș (27 de ani), atacantul lui Bari, a reușit două goluri în 10 meciuri din acest sezon din Serie B. Statisticile ce ar trebui să-l îngrijoreze pe Edi Iordănescu îl plasează pe locul al 135 -lea în liga cadetă. „Tricolorul”, împrumutat de la Genoa, are șase partide în care n-a putut cadra nicio execuție și doar două ca integralist!

Profitând de întreruperea provocată de meciurile interțări, presa italiană a făcut o analiză asupra evoluțiilor lui George Pușcaș din a doua sa aventură la SSC Bari. Iar concluziile nu sunt deloc optimiste în perspectiva Euro 2024.

Un cățel foarte popular pe rețelele sociale a prezis cine câștigă Liga Campionilor » Cum a ales și cine ia trofeul!
LIGA CAMPIONILOR
Un cățel foarte popular pe rețelele sociale a prezis cine câștigă Liga Campionilor » Cum a ales și cine ia trofeul!

Agenția tuttobari.com l-a criticat pentru ceea ce a arătat în 605 minute bifate din acest sezon în Serie B: „Pe hârtie ar fi trebuit să fie marea lovitură din mercato de iarnă, acea achiziție de calitate menită să întărească un compartiment ofensiv steril și nu foarte productiv în prima parte a sezonului.

„În ciuda golurilor marcate, Pușcaș a fost deseori în dificultate”

Dar până acum, George Pușcas nu a reușit să ofere constant performanțe pe măsura așteptărilor. Și din cauză că a fost folosit puțin la Genoa, atacantul român a părut în urmă cu pregătirea fizică și a lăsat impresia că, în ciuda celor două goluri marcate, a fost deseori în dificultate. Până acum a bifat zece meciuri în tricoul alb-roșu.

Suficiente pentru a face o evaluare a prestațiilor sale, însă prea puține pentru a face comparații cu atacanții celorlalte echipe, la diverse capitole. Printre acestea se numără și numărul de șuturi pe poartă în 90 de minute (media ocaziilor pentru fiecare meci jucat), care îl găsește pe George Pușcas abia pe locul al 135-lea în Serie B, cu o medie mizerabilă, de doar 0,60 pe meci!

George Pușcaș a trimis 4 șuturi cadrate în 10 meciuri!

„În toată experiența lui la SSC Bari, a avut numai patru șuturi pe spațiul porții. Elocvent e că a terminat șase partide fără să tragă la poartă! Totuși, dacă vom lua în calcul meciurile în care a evoluat titular (7) se vede cel puțin un semn de creștere: împotriva Sampdoriei, pentru prima dată, atacantul a șutat de trei ori, cea mai bună cifră de la sosirea lui la Bari!

Pușcaș stă prost la duelurile aeriene câștigate și precizia paselor

Mai mult, de patru ori Pușcas a greșit mai mult de jumătate din pasele efectuate, în timp ce numai de două ori procentul de reușită a fost peste 80%. În ultimele trei jocuri, numărul de mingi atinse în careul advers a crescut constant. Dacă la primele partide acestea au fost rareori mai mult de două, cu Venezia a avut cinci și contra Sampdoriei șase.

Per total, a crescut și numărul situațiilor în care vârful român a controlat mingea în jumătatea adversă. Cu toate acestea, procentul duelurilor aeriene câștigate de el rămâne slab, până acum doar 29% din total (10 din 24)".

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Noua accidentare gravă a lui Courtois, cauzată de „o eroare a creierului”!
BELGIA
Noua accidentare gravă a lui Courtois, cauzată de „o eroare a creierului”!
Suporterii unei multiple campioane din Serie A îi cer demisia lui Massimiliano Allegri. Cum se apără antrenorul și ce a decis conducerea clubului
ITALIA
Suporterii unei multiple campioane din Serie A îi cer demisia lui Massimiliano Allegri. Cum se apără antrenorul și ce a decis conducerea clubului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
22cea
22cea  •  21 Martie 2024, 19:23
Postat de gimiskutze pe 21 Martie 2024, 17:54

Puscas e o petarda la fel de mare ca d-l Edward Iordanescu.

Ma mir ca nu te-au instelat baietii responsabili cu *** de la *** :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tarnaveanu
tarnaveanu  •  21 Martie 2024, 18:32

La așa fotbal, așa selecționer. Ăsta e mai sucit și mai încăpățânat decât tac-su, dacă se poate imagina așa ceva. În schimb are norocul lui tac-su, dar nu poți juca fotbal bazându-te pe asta, ăla e țurcă nu fotbal.

gimiskutze
gimiskutze  •  21 Martie 2024, 17:54

Puscas e o petarda la fel de mare ca d-l Edward Iordanescu.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează