FOTBAL  »  LIGA 1  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV „Ai luat vreodată droguri?” Florin Manea, răspuns surprinzător la GSP Live: „Nu am ajuns să bag «crack», nu îmi place să nu fiu lucid” +De ce a fost urmărit de FBI

Articol de GSP - Publicat luni, 02 noiembrie 2020 12:58 / Actualizat luni, 02 noiembrie 2020 14:59

Impresarul Florin Manea a fost prezent la GSP LIVE și a dat detalii despre episodul petrecut în SUA, în 2004, când a fost arestat  din cauza implicării sale în fraude cu carduri bancare.

Moderatorul Costin Ștucan i-a arătat lui Manea o fotografie cu Petros Luis Colla, cel alături de care Manea a fost prins de FBI folosind carduri false. Colla a fost arestat și în 2014 și trei ani mai târziu a recunoscut că este dependent de droguri, iar Manea a dezvăluit că a folosit și el substanțe ilegale în SUA.

VIDEO  Florin Manea, moment de sinceritate: „Am consumat droguri în America. Am vrut să încerc!”

„Îl știu. El m-a arătat cu degetul. Pe el l-au arestat și a zis de mine. Era un prieten și mi-a cerut niște carduri ca să-și cumpere ceva. Și pe el l-au arestat. Eu eram urmărit, dar din cauza lui s-a grăbit toată chestia. Ce s-a scris nu e adevărat. El a încercat să facă niște chestii minore. El m-a chemat la Walmart, ca să mă prindă. Dar nu era de Walmart și două gift card-uri... Tu crezi că de la astea aveam cauțiune de 1,1 milioane de dolari? A fost o chestie în care m-a implicat. Eram deja pe listă, eram urmărit de federali.

El, văzând câți bani fac eu pe vremea aia și că am mașină, a zis «Ajută-mă și pe mine să fac niște bani». Eu, băiat bun, am zis «Ia astea, du-te și fă-ți treaba». Nu știu ce și-a luat, un laptop parcă. Nu i-am spus tot ce fac. L-a prins pe el și m-a chemat pe mine ca să nu facă el pușcărie. Și el a fost arestat în 2004, dar a stat afară”, a spus Manea la GSP LIVE.

Florin Manea: „Nu am experimentat ceva «heavy», am fumat iarbă!”

Ulterior, Manea a recunoscut și el că a consumat droguri în SUA.

„Toată lumea era cu droguri în America. Toți! Când am fost în America am experimentat și eu. Ca să văd cum e. Asta nu e pentru oamenii care sunt slabi. Nu am experimentat ceva «heavy», am fumat iarbă! Nu am ajuns să fac... să bag «crack» (n.r- cocaină). Nu am simțit nevoia. Nu îmi place să nu fiu lucid. La drogurile «ligth», ca iarba sau «coca» e o dependență mentală. 

Când ești acolo, la închisoare, trebuie să faci un program în care să înveți despre droguri. Înveți despre fiecare în parte și știi ce efecte au. Așa am ajuns să le știu, nu pentru că le-am experimentat pe toate. Am fumat o dată sau de două ori. Nu m-am dus spre Pablo (n.r- Pablo Escobar). Nu este ceva benefic! Nu promovăm nimic”, a mai spus Manea.

1.100.000 de dolaria fost suma la care a fost fixată cauțiunea pentru Florin Manea

Am stat nouă luni închis într-o cameră fără geamuri, a fost groaznic. Aveam bani îngropați în curte. Foarte mulți! Dar apoi am început să apreciez lucrurile mărunte. Sunt mult mai liniștit și mai senin acum.
– Manea în noiembrie 2018

Citește și: 

EXCLUSIV Scene de neimaginat la transferul unui mijlocaș de la Dinamo: „Am închis-o pe secretară în birou! Dădea cu pumnii în ușă”

EXCLUSIV Momente șocante » Tudor Gheorghe, drogat cu heroină și dezbrăcat în cadă: „Dădeam din mâini, mi s-a rupt filmul!" » Incredibil ce a urmat

Playtech: Dana Budeanu, FĂCUTĂ PRAF după anunțul de azi. Lucian Mândruță a intervenit imediat: ‘Knock-out’


Comentarii (4)
caoradea
caoradea  •  03 Noiembrie 2020, 15:08

Eu chiar nu mai inteleg presa asta.... Doar banditi, drogati, puscariasi puteti invita ? Asta e rolul educagional al presei pt copii de azi ? Cum s-a batut Becali cu politia prin Bogota, cum "l-au smecherit" pe turci cu nu stiu ce fotbalist, cum au clonat carduri etc. Fotbalul asta romanesc nu mai are nici un om cinstit pe care sa-l invitati ? Doar exemple pozitive dati la copii, felicitari....

doarpomana
doarpomana  •  02 Noiembrie 2020, 20:15

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

briceag
briceag  •  02 Noiembrie 2020, 16:18

Stucane, ***! Nu ai nicio calitate in afara de a fi mason, decat defecte.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează