FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - CSU CRAIOVA 0-1

VIDEO A izbucnit în conferință, după Petrolul - Universitatea Craiova: „VAR-ul e pedeapsa vieții mele!”

„Lupii galbeni” au pierdut și cu CSU Craiova / FOTO: Facebook@ Petrolul Ploielști +13   FOTO
„Lupii galbeni” au pierdut și cu CSU Craiova / FOTO: Facebook@ Petrolul Ploielști

Articol de , - Publicat duminica, 05 martie 2023 19:51 / Actualizat duminica, 05 martie 2023 20:45

Florin Pârvu, antrenorul celor de la Petrolul Ploiești, a ieșit „șifonat” din „tripla” cu CFR, FCSB și CSU Craiova. „Găzarii” n-au luat niciun punct și au încasat 10 goluri în decurs de o săptămână.

După eșecul suferit pe teren propriu în fața Universității Craiova, 0-1, tehnicianul „lupilor galbeni” nu și-a ascuns frustrarea: „VAR e pedeapsa vieții mele”. Motivul? La 0-0, Petrolul a înscris, dar golul a fost anulat după intervenția sistemului de videoarbitraj.

Comentatorul l-a văzut astăzi pe Budescu și a șocat în direct: „Nu-l mai lăsați să joace!”
PETROLUL - CSU CRAIOVA 0-1
Comentatorul l-a văzut astăzi pe Budescu și a șocat în direct: „Nu-l mai lăsați să joace!”

Florin Pârvu, după Petrolul - Universitatea Craiova 0-1: „VAR e pedeapsa vieții mele!”

„Aș vrea să-mi felicit jucătorii pentru atitudine, după o săptămână de foc. Azi am arătat ca o echipă adevărată. Aș vrea să spun că sunt cinci meciuri cu VAR la noi (n.r. - în care sistemul de videoarbitraj a întors diverse decizii în meciurile „găzarilor”. A fost la Grozav în meciul cu Farul, în meciul cu CFR la henț, iar azi a fost ceva ce nu am înțeles.

VAR-ul este pedeapsa vieții mele. Toate sunt împotriva noastră. Nu sunt un antrenor care să vorbească despre arbitraj, dar este frustrant. Nu comentez acum decizii, pentru că sunt arbitri care iau decizii”, a spus tehnicianul, în conferința de presă de la finalul meciului cu CSU Craiova. 

Am jucat cu o echipă foarte bună, care se bate an de an la campionat. Noi ne-am ridicat la nivelul acestei echipe. După aceste meciuri, nu am decât să-mi scot pălăria în fața jucătorilor

- Florin Pârvu, antrenor Petrolul

VAR-ul i-a anulat un gol Petolului în meciul cu CSU Craiova

Oltenii au fost salvați de VAR în finalul primei reprize. Meijers, fundașul central al Petrolului a deschis scorul cu Universitatea. A marcat cu capul după o centrare din lovitură liberă. VAR-ul și-a intrat în rol și a început analiza pentru un ofsaid la stoper. După 6 minute de analiză, s-a decis că Meijers a fost în ofsaid. Decizia a fost la limită, Raul Silva, fundașul oltenilor, fiind doar la câțiva milimetri în spatele jucătorului de la Petrolul.

Citește și alte știri de actualitate: 

VIDEO „Mai mult de atât nu pot să vă spun” » Prima reacție dinspre Petrolul, după scandalul legat de fotbalistul care va fi anchetat pentru pariuri

FOTO Comentatorul l-a văzut astăzi pe Budescu și a șocat în direct: „Nu-l mai lăsați să joace!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dansy
dansy  •  05 Martie 2023, 20:24

Mai băieți de la gsp,voi ați văzut meciul sau scrieți di auzite?A foat offside la faza descrisă de voi dar înainte a mai fost un offside la Papp(a existat și o linie roșie acolo ca sa vedeți și voi!Rusinica!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează