FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

VIDEO Primele reacții de la Petrolul în scandalul cu Cosmin Achim, fotbalistul anchetat pentru pariuri

Cosmin Achim, în centrul imaginii, în duelul Petrolului cu CFR Cluj / foto: Facebook@ Petrolul
Cosmin Achim, în centrul imaginii, în duelul Petrolului cu CFR Cluj / foto: Facebook@ Petrolul

Articol de , - Publicat duminica, 05 martie 2023 19:31 / Actualizat duminica, 05 martie 2023 20:00

Claudiu Tudor, președintele celor de la Petrolul Ploiești, a comentat informația-șoc apărută astăzi în fotbalul românesc, și anume implicarea lui Cosmin Achim, fost jucător al „lupilor galbeni”, într-un scandal legat de participarea în pariuri sportive

Oficialul „găzarilor” dezvăluie că fotbalistul s-a prezentat la club săptămâna aceasta pentru a solicita rezilierea contractului, dar și că staff-ul tehnic era nemulțumit de randamentul lui Cosmin Achim. În tricoul Petrolului, fundașul a bifat doar cinci apariții, ultima dintre ele chiar pe 27 februarie, în înfrângerea cu CFR Cluj, 2-5. 

Comentatorul l-a văzut astăzi pe Budescu și a șocat în direct: „Nu-l mai lăsați să joace!”
PETROLUL - CSU CRAIOVA 0-1
Comentatorul l-a văzut astăzi pe Budescu și a șocat în direct: „Nu-l mai lăsați să joace!”

Prima reacție dinspre Petrolul, după scandalul cu Cosmin Achim în prim-plan

„Cel mai bine ar fi să-l întrebați pe el. S-a prezentat acum câteva zile și a cerut rezilierea contractului. Mai mult de atât nu pot să vă spun. 

Am întrebat staff-ul referitor la decizie. Și ei erau nemulțumiți de evoluțiile lui. Asta este tot. Mi-a spus că are niște probleme personale. N-aș ști să vă spun mai multe, nu știu dacă este adevărat sau nu”, a spus Claudiu Tudor, în dialog cu jurnaliștii prezenți la Ploiești. 

Nu știu și nu vreau să mă eschivez de la întrebare. Am înțeles că are probleme personale. Nu eram la antrenament când el a plecat. Dacă un jucător are probleme personale, eu ce pot să fac? El era în lotul nostru. El a și jucat cu CFR. Nu am nicio informație. Treaba lui și nu vreau să mai vorbesc despre asta

- Florin Pârvu, antrenor Petrolul

Ce s-a întâmplat în cazul lui Cosmin Achim

Fosta prietenă a lui Cosmin Achim a dat mailuri la Ligă și Federație, care conțineau capturi de pe telefonul lui și conversații cu membrii unui clan interlop, scoțând la iveală informații compromițătoare despre implicarea sa în pariuri, sume pariate, în jur de 8.000 de lei pe anumite bilete, inclusiv meciuri ale Petrolului Ploiești, potrivit Orange Sport.

Federația Română de Fotbal face anchetă

FRF a confirmat investigația, pentru sursa citată: „Situaţia la care faceţi referire reprezintă subiectul unei anchete a Departamentului de Integritate al Federaţiei Române de Fotbal, anchetă care încă se află în desfăşurare. Din acest motiv, nu putem oferi detalii suplimentare”.

Citește și alte știri de actualitate: 

FOTO Comentatorul l-a văzut astăzi pe Budescu și a șocat în direct: „Nu-l mai lăsați să joace!”

VIDEO Fostul antrenor al lui Cosmin Achim, fotbalist dat afară din Liga 1 și anchetat pentru pariuri, condamnă gestul jucătorului: „Trebuie să plătească pentru tot”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
inshallah
inshallah  •  06 Martie 2023, 14:17

respect catre duamna lu' domnu; a folosit bine arma razbunarii. o duamna adevarat

Vezi toate comentariile (1)
Comentează