FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Idol ca jucător, idol și ca antrenor în Giulești? » Fostul internațional e convins: „Îl văd următorul antrenor de la Rapid!”

Marius Măldărășanu (în dreapta) e un exemplu de succes în breasla sa / Sursă foto: Instagram@ Hermannstadt, Superliga României
Marius Măldărășanu (în dreapta) e un exemplu de succes în breasla sa / Sursă foto: Instagram@ Hermannstadt, Superliga României

Articol de - Publicat duminica, 22 octombrie 2023 11:49 / Actualizat duminica, 22 octombrie 2023 12:53

Florin Prunea consideră că Marius Măldărășanu, tehnicianul „revelației” Hermannstadt, are șanse importante să fie succesorul lui Cristiano Bergodi la Rapid.

Impresionat de ultimele rezultate reușite de sibieni în Liga 1, Prunea îi dă creditul cuvenit lui Marius Măldărășanu, căruia îi prevestește un mandat pe banca Rapidului, echipa sa de suflet. Antrenorul de 48 de ani a fost idol în Giulești ca jucător și a declarat că și-ar dori să pregătească Rapidul într-o bună zi.

Hermannstadt - Dinamo 4-0 » Un balaur a înfulecat „cățeii”: formația lui Ovidiu Burcă, KO la Sibiu! Cum arată clasamentul
HERMANNSTADT - DINAMO 4-0
Hermannstadt - Dinamo 4-0 » Un balaur a înfulecat „cățeii”: formația lui Ovidiu Burcă, KO la Sibiu! Cum arată clasamentul

Îl văd la Rapid. Va fi următorul antrenor al Rapidului, după ce Bergodi își va termina treaba acolo”, a pronosticat Prunea duminică dimineața, în timpul emisiunii „Digi Sport Matinal”. 

În prealabil, vorbind despre triumful categoric reușit de Hermannstadt în fața lui Dinamo, Prunea lăudase jocul sibienilor: „Când faci asemenea greșeli la acest nivel, e normal să iei patru. Într-adevăr, cei de la Dinamo au și dat peste o echipă care, din punctul meu de vedere, e cea mai omogenă din Liga 1”, a spus fostul goalkeeper. 

Hermannstadt, cu Măldărășanu pe bancă, a început foarte bine campionatul, fiind una dintre surprizele actualei ediții. După 13 etape, Sibiul e în zona play-off-ului, se clasează pe 5, cu 19 puncte acumulate din 4 victorii, 7 remize și două eșecuri.

Marius Măldărășanu, un exemplu de succes în breaslă

Marius Măldărășanu, 48 de ani, are premisele unui antrenor de succes. Demis de Astra după 7 etape în care nu pierduse la prima experiență ca „principal”, fostul fotbalist de la Rapid a reușit cea mai bună clasare din istoria lui Metaloglobus, apoi s-a dus la Hermannstadt, pe care a promovat-o din primul sezon și cu care atacă acum play-off-ul în Superliga.

Măldărășanu și-a creionat portretul unui antrenor care ridică nivelul echipelor pe care le conduce. Acum, se clasează cu Hermannstadt, formație aflată în insolvență, pe loc de play-off, 5, lăsând în spate momentan cluburi mai bine cotate și mai puternice financiar, ca Farul, Sepsi, U Cluj.

Cifrele antrenorului Marius Măldărășanu

CLUBMECIURIVEΠ
Astra7250 
Metaloglobus241077 
Hermannstadt91422920 

VIDEO Hermannstadt a făcut-o KO pe Dinamo la Sibiu! Roș-albii au fost „hipnotizați” în prima repriză

Citește și alte știri de actualitate:

„Ce facem? Venim la Dinamo și luăm patru?” » S-a enervat după prestația jalnică de la Sibiu

Fotografia care l-a emoționant pe Florin Răducioiu: „Iar mă faci să plâng”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
forzainter2
forzainter2  •  22 Octombrie 2023, 18:20

E bunicel Maldarasanu dar are si liniste la Sibiu.

ienasoiu
ienasoiu  •  22 Octombrie 2023, 17:50

Să nu uităm că anul trecut i s-au luat 9 puncte de către federație, moment după care a avut vreo cinci partide în cădere liberă, altfel sașii ar fi fost în play-off, nu secuii.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează