FOTBAL  »  Superliga  »  INEDIT

Fotografia care l-a emoționant pe Florin Răducioiu: „Iar mă faci să plâng”

Articol de - Publicat duminica, 22 octombrie 2023 10:17 / Actualizat duminica, 22 octombrie 2023 12:55

Florin Răducioiu, membru al Generației de Aur, a trăit un moment emoționant după Farul – U Cluj 1-1.

Fostul atacant a văzut în direct, în emisiunea „Fotbal Show”, realizată de Gazeta Sporturilor și PrimaSport, o fotografie în care apare alături de cei doi protagoniști ai meciului Farul – U Cluj: antrenorii Gheorghe Hagi și Ioan Ovidiu Sabău.

Florin Răducioiu, după ce l-a văzut nervos pe Gică Hagi: „Îmi pare rău pentru el, dar ăsta e adevărul” » Ce problemă a remarcat
FARUL - U CLUJ 1-1
Florin Răducioiu, după ce l-a văzut nervos pe Gică Hagi: „Îmi pare rău pentru el, dar ăsta e adevărul” » Ce problemă a remarcat

Florin Răducioiu, emoționat de o fotografie cu Gică Hagi și Ioan Ovidiu Sabău

Fotografia a fost făcută în 1992, când cei trei foști internaționali au jucat împreună la Brescia. Iar imaginea l-a emoționat pe Florin Răducioiu.

„Vai de mine... Iar mă faci să plâng aici în studio. Am trăit atâția ani. Eram în cantonament. Eram înainte de un meci amical cu o echipa din Anglia. Am făcut această poză, cu aceste tricouri faimoase. Ce să zic... Wow...

Fotografia care l-a emoționant pe Florin Răducioiu: „Iar mă faci să plâng”

Eu eram mereu cu Gică Hagi. Sabău era căsătorit, stătea mereu cu familia. Eu stăteam cu Hagi, mergeam împreună la masă.  Nu a fost simplu acolo. Italienii nu l-au acceptat ușor pe Hagi. Dar el s-a impus rapid prin evoluțiile sale. A impus respect, a devenit un lider. Dar la început nu a fost simplu.

Sabău era neutru. El era foarte bun prieten cu Marco Rossi, actualul selecționer al Ungariei. Stăteau împreună în cameră. Erau buni prieteni. Datorez multe Bresciei și antrenorului Mircea Lucescu”, a spus fostul atacant.

Citește și: 

Cosmin Contra a criticat arbitrajul după înfrângerea cu Al Nassr: „Golul lui Cristiano Ronaldo nu trebuia să existe”

Laurențiu Reghecampf, în picaj » A luat la țintă arbitrajul după a patra înfrângere la rând: „Nu știu de ce nu l-a acordat!”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Dansss
Dansss  •  22 Octombrie 2023, 11:23

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close