FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Atac la Bălănescu: „A dus clubul la datorii de 2 milioane de euro! La meciul cu Steaua se ascundea de ultrași”

Bogdan Bălănescu a rămas în conducerea lui Dinamo
Bogdan Bălănescu a rămas în conducerea lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat joi, 20 august 2020 22:17 / Actualizat joi, 20 august 2020 23:18

Plecat de la Dinamo, Florin Prunea își continuă războiul cu Bogdan Bălănescu, directorul general al „câinilor”, dar s-a luat și de fanii clubului.

Fostul portar îl acuză pe Bălănescu că a îngropat-o pe Dinamo în datorii și s-a luat și de suporterii-acționari, din DDB, pentru că nu i-au mai cerut demisia după ce Ionel Dănciulescu a plecat

„Anul trecut s-au vândut toate lojele pe Arena Națională. Patronul echipei (n.r Ionuț Negoiță) și Bogdan Bălănescu au mințit suporterii și le-au luat banii. Trebuiau să joace 13 meciuri pe Arena Națională, dar s-au jucat trei. Și le-au luat banii, câteva sute de mii de euro. Dar văd că suporterii nu spun nimic! Și colegi de-ai mei au dat bani, sponsorii au dat bani. Dar au dat câte 20-30.000 de euro.

Bălănescu, la meciul cu Steaua, câștigat cu 2-1, nici nu a venit! S-a ascuns pentru că i-a fost frică de suporteri pentru că nu s-a jucat un număr de meciuri pe Arena Națională. La tribuna oficială, sponsorii ziceau «Florine, ce se întâmplă? Noi am dat niște bani». Ăsta se ascundea pe acasă! Îl căuta sponsorii pe la tribună.

Florin Prunea, discurs violent: „La Dinamo e «șobolănime»! Haț un comision, haț un impresar, haț niște costume, haț niște sticle de vin”

Pe Bălănescu l-au păstrat și pe Dănciulescu l-au dat afară. Danciu le-a dat bani de la el jucătorilor care nu aveau bani să-l țină. Bălănescu a păcălit suporterii și a dus clubul la datorii de 2 milioane de euro din pix și îl păstrezi? DDB, i-ați cerut demisia și acum nu o mai cereți! Îmi pun și eu niște semne de întrebare! Pleacă Dănciulescu și rămâne Bălănescu? Să mă lase și o parte dintre suporteri cu vrăjeala asta cu Bălănescu! Sunt împreună cu el și merg împreună cu el la meciuri. Să nu mai zică «Demisia, Bălănescu!».

Bălănescu este singurul care a negociat cu jucătorii și cu impresarii. Faceți o comparație între comisioanele plătite când era Rednic și cele plătite în ultimul an. Singurul care a negociat și care a avut pixul în mână a fost Bălănescu. Să vă uitați pe documente. Dinamo e pe minus două milioane în ultimul an”, a declarat Florin Prunea la emisiunea „Digi Sport Special”

VIDEO. Reîncepe Liga 1: totul despre Dinamo – Hermannstadt

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Tensiuni în vestiarul lui Dinamo: jucătorii se revoltă! Termen limită pentru noua conducere

Bluful anului?! Haos la Dinamo înainte de primul meci în „era spaniolă” » „Câinii” n-au bani să joace pe Național Arena + Clubul poate reveni la Negoiță!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
mario78a
mario78a  •  21 August 2020, 08:56

Care meci cu Steaua castigat cu 2-1?????? Poate ar trebui sa va dati voi demisia ziaristi de cancan ce sunteti.

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  21 August 2020, 00:58

balanescu ? DEMISIA !!!!!!!!!!!

demolarii
demolarii  •  21 August 2020, 00:44

O parte din declaratie, cea referitoare la competență lui Balanescu, e clara si adevărată. Nu e un manager bun. Un manager bun are rezultate și privind obiectul de activitate, fotbalul in cazul acesta, dar și în contabilitate. Balanescu, ca și cei mai multi manageri sportivi din Romania, pierd contactul cu realitatea contabilă. Ajutati și de o presa maleabilă, crează adevărați Quasimozi din cluburi. Cum servesc acest diformitati colectivitatea? În fotbalul românesc, nu doar de prima Ligă, 50-60% din bani vin din domeniul public. Sub diverse forme. Cum sunt justificati, daca nu prin interesul social? Dinamo are nevoie de manageri profesioniști. Balanescu, daca e bun, ar accepta salarul minim la care sa primească un procent din plusul valoare realizat....daca e manager si nu un profitor....aduce 1 milion de euro, 10000 sunt bonusul lui. Cat priveste DDB, pe langa mobilizării pompierilor trebuie sa lucreze la identitate. Pentru lămuriri, recomand " Republica" de Platon....

Vezi toate comentariile (7)
Comentează