FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Florin Prunea iese la atac: „Negoiță și Bălănescu sunt DISPERAȚI să vândă jucători!” + „De când am venit mi-au spus că el trebuie dat afară!”

Florin Prunea îl apără pe Ionel Dănciulescu +11   FOTO
Florin Prunea îl apără pe Ionel Dănciulescu

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 iunie 2020 10:34 / Actualizat duminica, 21 iunie 2020 11:17

Florin Prunea, fostul președinte al lui Dinamo, i-a acuzat pe finanțatorul Ionuț Negoiță și pe Bogdan Bălănescu, directorul general, că vor să scape de Ionel Dănciulescu, managerul sportiv al echipei.

Plecat de 7 zile de la Dinamo, Florin Prunea a avut un discurs dur la adresa celor doi conducătorii ai formației roș-albe, atacându-l în mod special pe Bogdan Bălănescu, omul de încredere a lui Negoiță.

„Lui Bălănescu i s-a pus această aură, că e bun pe documente. Lumea zice «Ce bun e Bălănescu!». Păi Dinamo are contracte cu cele mai bune case de avocatură când vine vorba de documente juridice. Iar licența e o banalitate. Sunt cinci critenii de îndeplinit. Și sunt verificate de directoarea economică. Președintele semnează la final.

Eu am greșit pentru că am stat mai mult la Săfitca. Îmi place să stau cu jucătorii și am avut de suferit, mai ales că Negoiță era inflențat. L-am sunat o dată să vorbim despre un jucător pe care-l doream, în iarnă. Și îmi zice «Bine, Florine, dar tu nu ești în concediu? Nu vii peste o săptămână?». Am zis «Cum? Sunt la Săftica, cu Dusan Uhrin. Am început treaba». El mi-a spus «Mi s-a zis că ești în concediu». Cum e posibil așa ceva?

Ei erau disperați să vândă. Tot doreau să vândă. Ziceau «Hai să facem transferuri!». Erau disperați. L-au dat pe Nistor, cel mai bun jucător, cu 260.000 de euro. I-am zis și câinelui de la Săftica să fugă când îi vede pe ăștia”, a declarat Florin Prunea la emisiunea „Digi Sport Matinal”.

„M-au înnebunit cu Dănciulescu”

Florin Prunea îi acuză pe Ionuț Negoiță și Bogdan Bălănescu de faptul că încearcă încă de un an să-l dea afară pe Dănciulescu.

De când am venit ziceau «Să nu mai auzim de Dănciulescu!». Negoiță și Bălănescu au spus asta din prima mea zi. Spuneau «Afară cu Dănciulescu!». Eu m-am opus. Le-am transmis că Dănciulescu nu pleacă atât timp cât sunt eu aici pentru că aveam nevoie de el, un om de vestiar. 

După o lună m-au înnebunit iar. «Hai să-l dăm afară!». Am zis «Eu nu îmi bat joc de un jucător emblematic și de o persoană în care am încredere». Bănuiesc că voiau să-l dea afară din cauza relației cu suporterii, se înțelege bine cu ei. Cum să-l dai afară pe Dănciulescu? El are salariu de 7.000 de lei pe lună! Dacă pleacă și el...”, a adăugat fostul portar.

Ionel Dănciulescu, cel care și-a vândut o parte din trofee pentru ca fanii lui Dinamo să strângă bani pentru club, mai are contract cu echipa alb-roșie până la finalul sezonului. Acesta a anunțat că are de gând să plece.

FOTO. Imagini de la amicalul Dinamo - Rapid

+7 FOTO

VIDEO. Vladimir Cohn, fost acționar la Dinamo, face o radiografie a situației actuale de la club

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV 3 piedici care blochează vânzarea lui Dinamo + o dezvăluire: „Mulți investitori amână discuțiile pentru că așteaptă retrogradarea”

EXCLUSIV Dinamo se regrupează după ultimele probleme! Dezvăluiri din vestiar: „Asta s-a întâmplat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
creeperno
creeperno  •  21 Iunie 2020, 23:01

Care e situatia procesului cumetre?

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  21 Iunie 2020, 16:27
Postat de valdino pe 21 Iunie 2020, 14:15

Rednic s-a ramolit,uite ce face la Iasi ....

NU conteaza. Conteaza ce inseamna el pentru suflarea DINAMOVISTA ! Cat priveste Iasul...a avut si ghinion. Cand ieie un asa gol ca la ultima partida...ce ar trebui sa faca Rednic ?

valdino
valdino  •  21 Iunie 2020, 14:15
Postat de dinamo_forever_77 pe 21 Iunie 2020, 13:07

Florin iese la atac ? Ce sa atace parlitul acesta ? Nu stia unde vine ? Oamenii au spus de la inceput care este strategia lor. Au spus ca trebuie sa vanda ca sa supravietuiasca. Practic ce ne spune acest baietas este egal cu zero. Apoi nu pot sa uit cum il ataca pe Rednic. Ceva ce nu o sa-i fie iertat NICIODATA. Atunci era bun Negoita si Balanescu ? ***

Rednic s-a ramolit,uite ce face la Iasi ....

Vezi toate comentariile (23)
Comentează