FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Continuă scandalul! Rednic, acuzat că și-a umilit jucătorul de la Dinamo: „Trei ani stau acolo după ce mi-a făcut!”

Mircea Rednic
Mircea Rednic

Articol de GSP - Publicat joi, 28 octombrie 2021 09:29 / Actualizat joi, 28 octombrie 2021 10:29

Florin Prunea (53 de ani), inamicul public numărul 1 al lui Mircea Rednic în aceste zile, a oferit o nouă declarație dură la adresa antrenorului de la Dinamo, după eșecul din Cupa României cu FC Argeș, 1-2.

Rednic și Prunea sunt în conflict total în urma procesului de anul trecut, când antrenorul l-a dat în judecată pe fostul portar pentru acuzațiile privind comisioanele uriașe pe care le-ar fi încasat din transferurile fotbaliștilor. 

Constantin Nica, motivul ultimului atac 

Acum, Prunea l-a taxat dur pe Rednic pentru modul în care acesta s-a comportat cu Constantin Nica (28 de ani), fotbalist pe care este determinat să-l dea afară de la Dinamo în urma meciului cu FC Argeș din Cupa României.

„Mircea Rednic e total schimbat, eu nu îl mai recunosc pe omul ăsta! Se vede că vorbește cu răutate și la adresa jucătorilor. Toate conferințele lui de presă dinainte de meciuri sunt lapte și miere și după meci îi desființează pe toți. Nu scapă niciunul! Ce i-a făcut lui Nica, nu se poate… Păi eu, acum, în locul lui Nica, să mai rup contractul cu Dinamo vreodată? 

Trei ani stau acolo după ce mi-a făcut Rednic! Îți bați joc de mine și de Țîră, mă trimiți la echipa a doua, vezi Doamne înainte de meci îmi fac mea culpa, după aia mă aduci înapoi și după meci mă faci iar zob și vrei să mă dai afară. Păi, știi când plec de la Dinamo? După ce îmi dai și ultimul cent. 

Nu te comporți de maniera asta… Îl trimiți la echipa a doua înainte cu două zile, îl lași la echipa a doua să îți bați joc de el și să-l umilești și după aia îl bagi în teren. Știi ce îmi pare rău de băiatul ăsta? Că n-a început rău jocul. Am zis «ia uite, bă, ce bine a început!» când l-a băgat și a jucat. 

A început bine jocul, dar a avut ghinion cu execuția aia a lui Latovlevici. Băiatul ăsta… Știi cum a fost pentru el în ultimele luni? Numai în sufletul lui să nu fii. L-a băgat în gura suporterilor, l-a distrus! Părerea mea e că atunci când intră acolo și se uită în ochii lui Rednic e terminat. 

Să nu uităm că Dinamo a încasat 2 milioane pe el. Băiatul ăsta ar merita mai mult respect! De asta zic că nu te comporți așa cu jucătorii, că până la urmă nu e tarlaua ta acolo. Dinamo este un club mare, nu e tarlaua ta să faci tu ce vrei: ăla da, ăla nu…, a declarat Florin Prunea, potrivit Prosport.

Țîră da, Nica nu

Vârful Cătălin Țîră și fundașul dreapta Constantin Nica au primit o ultimă șansă în meciul de Cupă. Atacantul a reușit să înscrie, câștigându-și un loc în echipă, în timp ce fundașul dreapta a greșit la golul decisiv al piteștenilor, când nu a reușit să-l blocheze pe Latovlevici.

„Le-am spus, șanse ați avut toți aici. Am profitat de meciul ăsta și le-am dat șanse tuturor să joace. Țîră a arătat că îi mai pot acorda o șansă. Celălalt (n.r. Constantin Nica) ... nu îl poți lăsa, la experiența ta, pe Latovlevici să se întoarcă. El, săracul, nu a mai jucat de doi ani. Nu avem ce să facem...”, a declarat Rednic după partidă.

Citește alte știri din Liga 1:

Edi s-a clonat » Palmares identic pentru Iordănescu jr după primele 8 meciuri la FCSB cu cel din din perioada CFR

Ce le-a transmis Gigi Becali apropiaților, după ce a fost amendat de CNCD

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
creeperno115
creeperno115  •  28 Octombrie 2021, 22:40

Antrenor mai adevarat decat Rednic nu exista

318812238881711
Marco Marco Popa  •  28 Octombrie 2021, 18:32

Este adevarat ca Rednic de multe ori , intai vorbeste si apoi gandeste... nu ca nu ar spune adevarul, dar iar face mult mai bine sa fie mai diplomat... oricum Prunea vorbeste doar din rautate, el si Lupu, numai fitile stiu sa bage, e rusinos acest comportament.

366730514084299
Radu Badea  •  28 Octombrie 2021, 15:10
Postat de dumitru82drugan pe 28 Octombrie 2021, 14:19

Strambul este dusmanul jucatorilor romani ! Cu strainii faci combinatii mai usor !

Oi fi si tu fratele lui Prunea!?...Oricum,esti din gaşca Prunea ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează