FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Florin Prunea, detalii despre situația lui Dan Nistor: „Are momente când exagerează” » Care sunt șansele să ajungă la FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 23 decembrie 2019 19:44

Florin Prunea (51 de ani), directorul general al lui Dinamo, a vorbit despre situația lui Dan Nistor (31 de ani). Căpitanul „câinilor” e curtat de Gigi Becali, finanțatorul FCSB, însă Prunea dă asigurări că fotbalistul va continua în „Ștefan cel Mare”. 

„Situația e simplă: Nistor e cel mai bun jucător și nu cred că poate pleca de la Dinamo. Oricum, niciodată nu va merge la FCSB. El mai are contract un an și jumătate, e un jucător apreciat, iubit și respectat și trebuie să-și continue contractul cu Dinamo. 

Are niște nemulțumiri și e normal să le spună. Are momente când exagerează și cred că a înțeles asta din discuțiile pe care le-am avut cu el în ultimul timp. Eu vorbesc mult cu el și nu vrea să plece de la Dinamo.  Nu am vorbit cu Negoiță despre Nistor”, a declarat Florin Prunea, la TV Digi Sport. 

Dan Nistor ar putea ajunge la FCSB, acolo unde patronul Gigi Becali îl dorește cu insistență. (Detalii AICI) Nistor are 10 pase de gol și 3 goluri în cele 15 meciuri jucate în acest sezon în Liga 1.

Vezi și: 

Dinamo se pregătește de plecarea lui Dan Nistor! Dusan Uhrin spune că i-a găsit deja înlocuitor: „Sunt gata!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
175325670335527
Mihai Petre  •  24 Decembrie 2019, 01:43

Asociația condusa de Dinu e singura care poate salva Dinamo!

dvd1
dvd1  •  24 Decembrie 2019, 01:23
Postat de bisisica5 pe 24 Decembrie 2019, 00:46

Tzaran prost

tzaran e ala care zice. esti un nehalit asta esti. Ai inteles? Sa nu te mai prind ca indraznesti sa comentezi la ce scriu. Mori tzarane

bisisica5
bisisica5  •  24 Decembrie 2019, 00:46
Postat de dvd1 pe 23 Decembrie 2019, 22:45

la revedere, atita e de zis. Retrageti Dinamo din campionat imediat, chiar azi. Dinamo nu mai exista. S-a terminat cu Dinamo. Agonia trebuie sa se termine imediat. HUOOOOOOOOOOOOOO Dinamo

Tzaran prost

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close