LIGA 1  ·  DINAMO

VIDEO + FOTO Florin Prunea, mesaj pentru investitorii spanioli de la Dinamo: „Să nu facă aceleași greșeli care s-au făcut în ultimii ani”

Florin Prunea +16 FOTO
Florin Prunea

Articol de - Publicat sambata, 15 august 2020 14:59 / Actualizat sambata, 15 august 2020 15:18

Florin Prunea (52 de ani) a comentat situația de la Dinamo, unde Ionuț Negoiță a vândul pachetul majoritar de acțiuni către Pablo Cortacero, un investitor spaniol.

Aflat pe litoral alături de Tibor Selymes (50 de ani), unde cei doi au jucat Teqball împreună cu o grupă de copii de la un club local de juniori, cei doi au răspuns întrebărilor reporterului GSP.

„E un moment important pentru Dinamo. Eu sper că noii acționari care au venit să facă mai mult decât cel care a fost. Sunt convins că așa va fi. Nu este ușor, este o perioadă atipică. Loturile nu sunt definitivate la nicio echipă, cred că în primele 4-5 etape nu putem vorbi de fotbal. După aceea, sigur că echipele vor intra la capacitate. Trebuie să se schimbe protocolul medical pentru că nu este în regulă, nu se aplică în mod unitar, atunci fiecare echipă trebuie să aibă grijă de sănătate.

Dinamo are șansa că are acești suporteri minunați în spate, fiindu-le mai ușor să construiască. Trebuie să nu se facă aceleași greșeli care s-au făcut în ultimii ani. Suporterii sunt cei care au ținut în ultimele luni clubul în viață. Nu cred că cineva își permite să îi îndepărteze”, a spus Prunea.

Sper să își revină clubul. Ne chinuim de 9 ani să reconstruim o echipă puternică, bună, dar din păcate încă nu am reușit. Aveam emoții mari de tot (n.red. cu privire la retrogradare) mai ales în timpul pandemiei, când am văzut că 8-9 inși s-au îmbolnăvit. La un moment dat, simțeam că nu mai puteam ieși de acolo - Tibor Selymes

+17 FOTO

Mai multe știri despre Dinamo:Elena Ceauşescu a vizitat Facultatea de Chimie, iar liftul NU mergea. Etajele Universităţii erau URIAȘE. Ce-a urmat pare ireal, dar e cât se poate de adevărat
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
13:00 Tenis, WTA
Turneul din Roma
Digi 2
14:00 Fotbal, Bundesliga 2
Hannover 96 - Karlsruher
Digi 3
16:30 Fotbal, Bundesliga
Werder Bremen - Hertha Berlin
Digi 3, Telekom 3
17:00 Handbal F, Liga Campionilor
SCM Râmnicu Vâlcea - Odense
Digi 1, Telekom 1
17:00 Fotbal, La Liga
Villareal - Eibar
Digi 4
18:00 Fotbal, Ligue 1
Lens - Bordeaux
Digi 2, Telekom 2
18:45 Fotbal, Liga 1
Sepsi - Viitorul
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:00 Fotbal, La Liga
Fiorentina - Torino
Digi 4
19:30 Fotbal, Bundesliga
Dortmund - Monchengladbach
Digi 3, Telekom 3
21:30 Fotbal, Liga 1
U Craiova - Voluntari
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:45 Fotbal, Serie A
Verona - Roma
Digi 3, Telekom 3
22:00 Fotbal, La Liga
Celta Vigo - Valencia
Digi 4
Program TV complet

Liga 1