FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Presiune pe Cosmin Contra: „Dinamo are buget pentru titlu!”

Articol de GSP - Publicat luni, 19 octombrie 2020 20:05 / Actualizat luni, 19 octombrie 2020 20:16

Florin Prunea, fost președinte la Dinamo, pune presiune pe antrenorul Cosmin Contra și spune că acesta are parte de condiții mai bune și de un buget mai mare față de sezonul trecut.

Campion cu formația alb-roșie, Kiriță crede că jucătorii nu sunt încă la capacitate maximă și spune că e nevoie de răbdare cu actualul proiect al spaniolilor.

„Nu putem compara ce s-a întâmplat anul trecut la Dinamo cu ce se întâmplă acum. Acum sunt toate condițiile pentru a face performanță. Bugetul nu cred că este pentru play-off, cred că este pentru titlu!

Cred că a fost cel mai slab joc (n.r. meciul cu Craiova) de până acum. Eu cred că mai corect, și privind statistică, era un rezultat de egalitate”, a declarat Florin Prunea pentru Prosport.

Nici nu vreau să vorbesc despre asta. Dinamo trebuie să fie în play-off. Echipa asta este construită ca să fie în play-off! Avem un lot foarte bun și eu sunt convins că vor veni rezultatele bune într-un timp cât mai scurt. Contra e antrenorul echipei și atât el, cât toți cei care se ocupă de partea sportivă știu că trebuie să îmbunătățească niște aspecte și o vor face. Dar și jucătorii trebuie să dea mai mult pe teren.
- Pablo Cortacero

VIDEO Rufo Collado: „Trebuie să facem un pas în față, nu merităm asta!”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Pablo Cortacero, primele măsuri după Dinamo - Craiova 0-1: „Sunt dezamăgit” » Avertismentul lansat: „Nici nu vreau să vorbesc despre asta!”

EXCLUSIV „Nuevo Dinamo”, analizat de o legendă a clubului: „Mă așteptam la mai mult. Nu am văzut ce speram”+ mesaj pentru conducere

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
who.you.are
who.you.are  •  20 Octombrie 2020, 08:51

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mehighms
mehighms  •  20 Octombrie 2020, 06:56
Postat de creeperno pe 19 Octombrie 2020, 22:35

Sa vina Gigi Multescu

dute ma la scoala!

dvd1
dvd1  •  20 Octombrie 2020, 04:33

Dinamo nici la campionat in divizia sateasca nu poate spera. Sint toti absolut ultimii la orice. Toti niste petarde de care nu a auzit nimeni. Afara ci toti si retrageti Dinamo din campionat imediat. Sa nu se duca la Sepsi ca nu are rost. 100% alta infringere

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close