FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - U CLUJ 2-2

Reacție categorică după egalul obținut de U Cluj la Craiova: „Parcă a venit uraganul”

Valentin Gheorghe, foto: Imago Images
Valentin Gheorghe, foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 10 februarie 2024 08:33 / Actualizat sambata, 10 februarie 2024 08:52

Florin Prunea (55 de ani), fostul internațional, a analizat rezultatul de egalitate obținut de U Cluj pe terenul lui CSU Craiova și a rămas impresionat de revenirea ardelenilor din repriza a doua, după ce au fost conduși cu 2-0 la pauză.

Lyes Houri (28 de ani) și Mihai Căpățână (28 de ani) au marcat golurile oltenilor în prima repriză, din penalty, însă U Cluj nu a renunțat la luptă. Valentin Gheorghe (26 de ani) și Dan Nistor (35 de ani) au adus egalarea în actul secund.

Prima reacție a lui Chipciu, după declarația-șoc dată de Nistor
CSU Craiova - U Cluj 2-2
Prima reacție a lui Chipciu, după declarația-șoc dată de Nistor

Florin Prunea, după CSU Craiova - U Cluj 2-2: „Diferența a fost făcută acolo. Ivan și georgianul, slabi”

Schimbările făcute de Ioan Ovidiu Sabău (55 de ani) s-au dovedit inspirate. Valentin Gheorghe a fost trimis pe teren după pauză și a înscris la câteva secunde primul gol pentru clujeni.

El a obținut și penalty-ul transformat de Dan Nistor în minutul 64. Florin Prunea a rămas impresionat de impactul pe care l-au avut schimbările făcute de Sabău și i-a lăudat pe jucătorii clujeni.

„Cum a început repriza a doua, parcă a venit Katrina (n.r.- uraganul). Schimbările pe care le-a făcut Neluțu Sabău la pauză... 

Rar mi-a fost dat să văd un jucător să intre de maniera asta după pauză (n.r. Valentin Gheorghe). În afară de gol, de penalty, a mai avut două ocazii. Diferența a fost făcută de jucătorii care au venit de pe bancă. De partea cealaltă, din păcate, Ivan destul de slab, georgianul (n.r.- Mekvabishvili), la fel”, a precizat Florin Prunea, la Digi Sport Special.

Valentin Gheorghe a semnat din postura de fotbalist liber de contract cu U Cluj la finalul verii trecute. Fotbalistul s-a despărțit atunci de FCSB.

450.000 de euroe cota lui Valentin Gheorghe, potrivit Transfermarkt.

Valentin Gheorghe, după ce a fost decisiv în meciul CSU Craiova - U Cluj: „Sunt fericit și încrezător pentru viitor”

Intrat după pauză, Valentin Gheorghe a marcat imediat după reluare și a scos penalty-ul din care clujenii au egalat. La finalul meciului, acesta a spus că vrea să marcheze și etapa viitoare, când ardelenii o vor întâlni pe FCSB, club de care s-a despărțit vara trecută.

„Două reprize diametral opuse. Craiova a avut inițiativa în prima, a jucat mai bine, dar mă bucur că am luat un punct pe un teren greu. Antrenorul mi-a spus că o să intru și o să fac diferența, mă bucur că am reușit. Sunt fericit și încrezător pentru viitor.

Suntem conștinenți că prima repriză nu a fost atât de bună. Când marchezi în primele secunde e normal că-ți destabilizezi adversarul”.

Rugat să povestească faza în care a scos penalty-ul din care clujenii au egalat, fotbalistul a spus:

„Am încercat să pasez, am simțit că sunt puțin tras și nu am mai reușit. Acum, dacă și cu VAR ne plângem de penalty-uri...

Obiectivul nostru este să intrăm în play-off, este o luptă grea pentru că sunt multe echipe bune, dar am încredere în colegii mei și în staff. Meciul cu FCSB este unul special, este o echipă foarte frumoasă. Am trăit momente minunate acolo, dar sper să le marchez un gol”, a spus Valentin Gheorghe, pentru Prima Sport.

Match Quiz CFR Cluj - Rapid
Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Rapid și câștigă premiile puse în joc.

VIDEO. Match Preview CFR Cluj - Rapid 

Citește și alte știri:

Mihai Stoica a dezvăluit cum și-a ales Compagno noua echipă: „Și-a făcut viața!”
FCSB
Mihai Stoica a dezvăluit cum și-a ales Compagno noua echipă: „Și-a făcut viața!”
Neluțu Sabău, supărat chiar dacă echipa sa a scăpat neînvinsă în meciul cu CSU Craiova: „A fost o discuție mai bărbătească la pauză. Ei sunt nemulțumiți, eu sunt nemulțumit. Sunt multe cauze”
CSU CRAIOVA - U CLUJ 2-2
Neluțu Sabău, supărat chiar dacă echipa sa a scăpat neînvinsă în meciul cu CSU Craiova: „A fost o discuție mai bărbătească la pauză. Ei sunt nemulțumiți, eu sunt nemulțumit. Sunt multe cauze”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
craiovamaxima
craiovamaxima  •  12 Februarie 2024, 09:21

CSU, cum s-a mai spus pe aici, este o adunatura de " chilipiruri " fotbalistice. Uitati-va cum alearga cate unii, de zici ca se dezmebreaza, nu trebuie niciun uragan, nici macar vreun vantulet ca sa-i scoata de pe traiectorie.

Karkaleki
Karkaleki  •  11 Februarie 2024, 16:38

Vedeti voi ... o blamati pe Olgutza ca vrea unire ... dar ea e primar ... raspunde de finantele urbei ... si are pe inventar un stadion de treijshopt de mii de locuri din care se umplu cam 20% intr-o zi buna. Ea vrea o echipa care sa umple 75% stadionul, ori nici una din echipele de pluton ale orasului nu poate face asta. De aia spune ce spune

danutcornel
danutcornel  •  10 Februarie 2024, 17:35

sa vedeti ce katrina o sa vina peste fcsb la cluj etapa viitoare

Vezi toate comentariile (6)
Comentează