FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - CFR CLUJ 1-1

Florin Răducioiu n-are milă de Mutu: „Până la urmă nu s-a schimbat nimic”

Florin Răducioiu
Florin Răducioiu

Articol de - Publicat duminica, 03 martie 2024 07:49 / Actualizat duminica, 03 martie 2024 09:50

Fostul internațional Florin Răducioiu a comentat evoluția CFR-ului sub comanda lui Adrian Mutu și a spus că n-are nicio scuză.

Scandal imens în La Liga: Real Madrid marcase golul victoriei, dar arbitrul a fluierat finalul meciului! „Galacticii” au sărit pe arbitru, Bellingham a văzut ROȘU!
VALENCIA - REAL MADRID 2-2
Scandal imens în La Liga: Real Madrid marcase golul victoriei, dar arbitrul a fluierat finalul meciului! „Galacticii” au sărit pe arbitru, Bellingham a văzut ROȘU!

Farul și CFR Cluj au încheiat la egalitate, 1-1, la Ovidiu, într-un meci care n-a fost nici pe departe un spectacol. Iar rezultatul nu ajută pe niciuna dintre competitoare. Nici pe constănțeni, care vor avea emoții până-n ultimul minut al sezonului regulat pentru calificarea în play-off, nici pe clujeni, în lupta pentru titlu.

Florin Răducioiu: „Asta nu este o scuză”

Fostul internațional Florin Răducioiu a comentat în termeni duri parcursul clujenilor sub comanda lui Adrian Mutu. „Cifrele nu mint, sunt aceleaşi puncte. E clar că a fost alegerea clubului de a-l schimba pe Mandorlini, dar până la urmă nu s-a schimbat mai nimic, ba dimpotrivă. Mâine (n.r. - duminică), FCSB poate lua un avantaj de 14 puncte”, a declarat Răducioiu, pentru Prima Sport.

Mai mult, el l-a contrazis pe Mutu, care s-a plâns că a avut deplasări dificile. „Antrenorul Mutu vorbeşte de deplasări dificile, e clar că toate deplasările sunt dificile. Păi, ce? Nu poţi să scapi, sunt meciuri. Asta nu e o scuză!

Mie nu mi-a plăcut niciuna dintre echipe, chiar a fost un meci sărac, nu a avut intensitate. Am aşteptat mai mult de la aceste două echipe care sunt campioane ale României. Nu a fost un joc curgător, lucid rapid şi în acelaşi timp eficient", a sunat analiza lui Răducioiu.

Adrian Mutu: „Am jucat pe terenul unei echipe de play-off”

Mutu comentase astfel partida de la Ovidiu: „Au fost două reprize diferite. În prima am suferit puțin, Farul a făcut un presing foarte bun. În repriza a doua cred că am dominat. Nu am văzut faza (n.r. - de la golul Farului), să spun dacă a fost fault sau nu la Fica, dar o acțiune a noastră s-a transformat într-un gol al lor. Total neașteptat, cred că a fost singura lor ocazie în partea a doua.

Trebuie să fructificăm fazele avute, am avut ocazii, am dominat, dar nu am avut inspirație în ultimii metri. Până la urmă, un punct e un punct, am jucat pe terenul unei echipe de play-off”.

Adrian Mutu: „De când sunt eu, repriza a doua ne-a aparținut mereu”

Mutu a găsit o parte bună la partida de sâmbătă: „Meritam golul la cum am jucat în repriza a doua. De când sunt eu, repriza a doua ne-a aparținut în toate meciurile, am schimbat jocul mereu în partea a doua.

Asta este bine, dar trebuie să începem meciurile bine și să o ducem așa până la capăt. „Trebuie mai multă personalitate și încredere în forțele proprii în prima repriză, să controlăm jocul mai mult”.

VIDEO. Farul - CFR Cluj 1-1. Ce a declarat „briliantul” Adrian Mutu la conferința de presă: „Suntem CFR! Sunt două puncte pierdute pentru noi”

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Mai puteți citi:

Gică Hagi, mesaj frontal după egalul cu CFR: „Să nu uitați un lucru, domnilor”

Momentul serii la Farul - CFR Cluj » Mesajul emoționant arătat de o fetiță pentru bunica ei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
1945sv0509
1945sv0509  •  03 Martie 2024, 13:48

Mutu nu poate fi numit antrenor, dar acest raducioiu musteste de ranchiuna impotriva celor cu care ( cica) a fost coleg.

petre47
petre47  •  03 Martie 2024, 08:42

CFR s-a cam "fript" cu noul antrenor. Ca antrenor Mutu nu a facut nimic important, cel putin pana acum.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează