FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI -CSU CRAIOVA 0-1

A analizat situația lui Bergodi, după 4 înfrângeri consecutive în SuperLiga: „Cam multe meciuri pierdute, dar nu pleacă”

foto: Bogdan Bălaș
foto: Bogdan Bălaș

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 octombrie 2022 07:28 / Actualizat duminica, 30 octombrie 2022 09:11

Florin Răducioiu nu crede că antrenorul lui Sepsi, Cristiano Bergodi, va fi dat afară, deși are 4 înfrângeri consecutive. Ultimul eșec s-a înregistrat în fața Universității Craiova, scor 0-1.

Răducioiu scoate în evidență trofeele obținute de Bergodi pe banca lui Sepsi. Covăsnenii au câștigat Cupa și Supercupa României în 2022, primele trofee din istoria clubului.

Gol fabulos în Sepsi - Universitatea Craiova, la vinclu!
Sepsi - CSU Craiova 0-1
Gol fabulos în Sepsi - Universitatea Craiova, la vinclu!

Florin Răducioiu: „Nu cred că Bergodi pleacă”

„Nu cred că este în pericol. Să recunoaștem munca lui deosebită de când e la Sepsi. A câștigat acele două trofee, nesperat. Nimeni nu că va reuși să câștige Cupa și Supercupa României.

Mai are timp să redreseze echipa, nu cred că se pune problema să îl dea afară. Este o perioadă în care nu le iese nimic. Fotbalul se joacă pe goluri, dacă nu marchezi și nu iei puncte, lucrurile se complică.

Ei au pretenții să intre în play-off. Cam multe meciuri pierdute, dar echipa nu joacă rău. E imprecisă, trebuie să marcheze. Ei mereu încep meciul de la 0-1. Din cauza ghinionului sau a incapacității se a reacționa nu reușesc să egaleze. Nici măcar prin faze fixe sau execuții deosebite.

Nu joacă rău, dar pierde, e ceva acolo. Pot vorbi de un blocaj psihic, echipa poate intră cu teamă”, a declarat Florin Răducioiu la „Fotbal Show”.

Superliga. Sepsi - CSU Cariova. Bogdan Vătăjelu înscrie un gol de poveste

Citește și:

Mirel Rădoi recunoaște superioritatea lui Sepsi: „Nu e o victorie meritată! Vreau să uităm ultimele 15 minute”

Analiza lui Răducioiu după victoria Craiovei cu Sepsi: „A câștigat nemeritat”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
herman1
herman1  •  30 Octombrie 2022, 11:03

Sepsi are poate cel mai bun joc din liga Nu cred ca Bergodi reprezinta problema Isi creeaza multe situatii de a inscrie,doar ca le lipseste sansa sau jucatorul ala care sa stie sa o faca

Vezi toate comentariile (1)
Comentează