FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Răducioiu, șocat de decizia lui Dan Petrescu: „Neverosimil! Nu îmi vine să cred”

Florin Răducioiu
Florin Răducioiu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 august 2022 22:07 / Actualizat miercuri, 24 august 2022 22:14

Florin Răducioiu (52 de ani), fostul internațional român, a vorbit despre decizia lui Dan Petrescu (54 de ani) de a le da două zile libere jucătorilor lui CFR Cluj, după ce meciul cu Hermannstadt din Liga 1 a fost amânat.

  • CFR Cluj - Maribor se joacă joi, de la ora 20:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe DigiSport și Prima Sport
  • În tur a fost 0-0

Răducioiu a fost uluit de decizia lui Petrescu de a le acorda timp liber jucătorilor înaintea meciului decisiv cu Maribor, din play-off-ul Conference League.

Nici așa nu-i convine! Dan Petrescu, după ce LPF a amânat meciul lui CFR cu Hermannstadt: „Ne-am odihnit, dar nu știu dacă e bine!”
CFR CLUJ - MARIBOR
Nici așa nu-i convine! Dan Petrescu, după ce LPF a amânat meciul lui CFR cu Hermannstadt: „Ne-am odihnit, dar nu știu dacă e bine!”

Florin Răducioiu, șocat de Dan Petrescu: „Neverosimil! Nu îmi vine să cred”

„Nu îmi vine să cred că le-a dat Dan liber jucătorilor înainte de, oarecum, o finală. Nu mi se pare normal. Cred că ar fi fost bine, cum văd eu, înainte de o finală, să nu dau liber jucătorilor.

Mi se pare neverosimil, nu îmi vine să cred. Eu îmi pregătesc echipa şi o ţin fără să o stresez prea mult, dar să păstrez o anumită concentrare, pentru a câştiga”, a declarat Florin Răducioiu, potrivit Orange Sport.

Dan Petrescu, după ce meciul lui CFR cu Hermannstadt a fost amânat: „Nu știu dacă e bine”

Petrescu a vorbit la conferința de presă premergătoare meciului cu Maribor despre decizia LPF de a amâna meciul din etapa #6 din Liga 1 cu Hermannstadt, între cele două manșe din play-off-ul cu Maribor.

„În primul rând ne-am odihnit, dar nu știu dacă e bine. Le-am dat câteva zile libere, noi nu am mai avut o zi liberă de la începutul anului. Acum încerc să îi aduc înapoi, pentru că după zile libere, jucătorii se relaxează cam mult. Cei de la Maribor au echipă foarte tânără, 22-23-24 de ani.

Ei ar putea să joace mereu 3 partide pe săptămână. Va fi un meci foarte echilibrat, se va decide cu o execuție”, a declarat Petrescu.

Citește și:

Dică, iritat la conferință de întrebarea reporterului GSP: „Am venit când unii nu mai credeau că Steaua va trece de Saburtalo, iar acum începeți cu întrebări dacă simt presiune”

Mihai Rotaru bagă mâna în buzunar » Câți bani primesc jucătorii lui Rădoi dacă ajung în grupele Conference League

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (33)
danglumetu
danglumetu  •  25 August 2022, 20:17

antrenor ''mare'', raducioiu asta!

Amiralul2022
Amiralul2022  •  25 August 2022, 19:50

Măi, Răducioiule, vedem că tot bați câmpii despre unul și despre altul, dai sfaturi pentru toți, ești plin de idei, care mai de care mai "bune", n-ar fi mai bine să devii antrenor, apoi s-ajungi la performanțele lui Petrescu, după care chiar să-ți dai cu părerea ?

1945sv0509
1945sv0509  •  25 August 2022, 19:49

Inca un mare comentator .

Vezi toate comentariile (33)
Comentează