INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CFR CLUJ - MARIBOR

Nici așa nu-i convine! Dan Petrescu, după ce LPF a amânat meciul lui CFR cu Hermannstadt: „Ne-am odihnit, dar nu știu dacă e bine!”

Dan Petrescu/ foto Imago Images
Dan Petrescu/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 august 2022 20:35 / Actualizat miercuri, 24 august 2022 20:53

Dan Petrescu (54 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a prefațat meciul cu Maribor, din manșa retur a play-off-ului Conference League.

  • CFR Cluj - Maribor se joacă joi, de la ora 20:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe DigiSport și Prima Sport
  • În tur a fost 0-0

Tehnicianul campioanei crede că o greșeală sau o execuție vor face diferența în meciul de la Cluj.

Slovenii râd de CFR Cluj: „Clujul m-a surprins negativ. Am văzut atâta incompetență data trecută. Maribor este Real Madrid pentru Cluj”
CFR CLUJ - MARIBOR
Slovenii râd de CFR Cluj: „Clujul m-a surprins negativ. Am văzut atâta incompetență data trecută. Maribor este Real Madrid pentru Cluj”

Declarațiile lui Dan Petrescu înainte de CFR Cluj - Maribor

„Cel mai important meci este următorul. Este play-off, ambele echipe vor în grupe. Presiune e mare pe ambele echipe. Maribor e campioana Sloveniei, orice campioană are altă atitudine. Ei trec printr-o perioadă mai proastă, dar de când a venit noul antrenor (n.r. - Damir Krznar) nu au pierdut. Au făcut 2 egaluri după 2 meciuri bune. 

A adus mai multă organizare la faze fixe. Și pentru ei e foarte important acest meci. Au 15 jucători care au jucat pe la naționale, U19, U21, naționale mari. Va fi un meci care pe care, ați văzut și ieri, Steaua Roșie și Qarabag au fost eliminate după două greșeli. Cine va greși va ieși din competiție”, a spus Dan Petrescu în cadrul conferinței de presă.

Dan Petrescu, după ce meciul lui CFR cu Hermannstadt a fost amânat: „Nu știu dacă e bine”

Petrescu a vorbit și despre decizia LPF de a amâna meciul din etapa #6 din Liga 1 cu Hermannstadt, între cele două manșe din play-off-ul cu Maribor.

„În primul rând ne-am odihnit, dar nu știu dacă e bine. Le-am dat câteva zile libere, noi nu am mai avut o zi liberă de la începutul anului. Acum încerc să îi aduc înapoi, pentru că după zile libere, jucătorii se relaxează cam mult. Cei de la Maribor au echipă foarte tânără, 22-23-24 de ani. 

Ei ar putea să joace mereu 3 partide pe săptămână. Va fi un meci foarte echilibrat, se va decide cu o execuție”, a mai declarat Petrescu.

Boateng a ieșit la meciul tur, are o ruptură de 7-8 mm. A fost în Serbia și s-a recuperat. Vedem dacă va trece testul și va juca, dar eu nu mă pricep la lucruile astea. Buș, Birligea , Mistrati sunt în urmă. Ne vom baza în mare pe echipa de la Maribor. Să vedem acum ce facem cu Boateng, sper să ne putem baza pe el

- Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

CFR Cluj - Maribor 1-0 » Calificare à la Dan Petrescu. CFR, în grupele Conference League grație unui gol FABULOS!
CFR CLUJ - MARIBOR
CFR Cluj - Maribor 1-0 » Calificare à la Dan Petrescu. CFR, în grupele Conference League grație unui gol FABULOS!

Dan Petrescu: „În primul meci am încercat să jucăm ofensiv”

„Eu zic că va fi un meci foarte foarte greu, cu intensitate și presiune pe ambele echipe. Nicio echipă nu e perfectă. Important e ce va fi mâine, sper să fim noi cei norocoși . Nu e problema mea financiar. Nu pot să spun nimic despre asta. Fotbalistic știu că e un meci în Europa. Sper ca jucătorii să mai joace 6 meciuri în Europa”, a mai declarat Dan Petrescu la conferință.

Antrenorul lui CFR a fost întrebat de jurnaliștii sloveni cum va alege să abordeze partida cu Maribor. „În primul meci am încercat să jucăm ofensiv. În ultimele 5 minute am încercat să marcăm, la fel și Maribor. Mâine ambele echipe vor vrea să câștige”, a răspuns Dan Petrescu.

Este o partidă importantă, cea mai importantă din cacest an. Am făcut o partidă bună în tur, păcat că nu am fructificat ocaziile. E campioana Sloveniei, trebuie să îi respectă. Orice echipă campioană are altă mentalitate, altă atitudine.

- Andrei Burcă, fundaș CFR Cluj

Citește și:

CFR Cluj - Maribor » Clujenii vor pentru al doilea an la rând în grupele Conference League. Echipa pregătită de Petrescu + cote

Rădoi a analizat meciul decisiv cu Hapoel Beer Sheva: „Noi nu trebuie să facem niciun pas în spate”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
magic4ever
magic4ever  •  25 August 2022, 15:38

Dan Petrescu este gica contra, cum o dai nu este bine...cel mai mare carcotas:)))) Vrea sa isi tina fotbalistii intr-o panica continua ca sa fie concentrati la meci,exagereaza mult prea mult...

fibra
fibra  •  25 August 2022, 13:25

Nu mai ai mult si il intreci pe omul bisericos (e drept in felul lui "original") in declaratii si totusi esti mai tanar draga domnule Petrescu.

1_0_1_0_reloaded
1_0_1_0_reloaded  •  25 August 2022, 12:04
Postat de gavril42 pe 25 August 2022, 08:42

Antrenor bun, dar ca și om un mare nesimțit, dacă se amână meciul nu e bine, dacă nu se amână iar nu e bine, că la alții se poate numai la noi nu. Mister lasă femeile să se plângă, tu antrenează și lasă declarațiile

Și Mister ce-a zis?

Vezi toate comentariile (17)
Comentează