FOTBAL  »  Superliga  »  LAUDĂ

VIDEO „Nouarul” din Liga 1 care l-a impresionat pe Florin Răducioiu: „Mă revăd în el. Poate ajunge mare”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 aprilie 2022 20:42 / Actualizat miercuri, 13 aprilie 2022 23:02

Octavian Popescu (19 ani), atacantul celor de la FCSB, atrage laude inclusiv din tabăra rivalei istorice Dinamo. 

Acesta a fost desemnat „Jucătorul lunii martie” în ancheta Gazetei Sporturilor, iar Florin Răducoiu, cel care l-a votat pe Tavi Popescu, are numai cuvinte de laudă la adresa tânărului atacant.

Directorul sportiv al celor de la Dinamo l-a avut sub bagheta lu pe Tavi Popescu timp de aproape doi ani și a punctat care sunt calitățile acestuia, dar și capitolele la care trebuie să lucreze în viitor pentru a-și îmbunățăți exprimarea pe teren. 

„Pe Tavi Popescu l-am antrenat acum câțiva ani la Academia Regal Sport Atletico Madrid București. Am lucrat cu el aproape doi ani. Acum este un jucător la un nivel foarte bun, un jucător foarte interesant, cu execuții de invidiat. Tavi avea această tehnică rafinată. Îi permite și fizicul pentru că e destul de slăbuț. 

Ia decizii foarte bune, în foarte scurt timp, ceea ce e foarte important în fotbalul de astăzi. Îmi place că are o anumită personalitate în joc. Din punct de vedere fizic s-a mai întărit puțin, dar încă îi lipsește forța. 

Una din cerințele fotbalului modern e să ai forță pentru a putea la un nivel mai mare. El mai are multe lucruri de făcut, de îmbunătățit. 

Tavi poate juca pe partea stângă, unde e poziția lui de bază, dar chiar și în spatele vârfului. El are șuturi incredibile, frumoase, trage la poartă, intră în combinații cu atacantul central. Îmi place tupeul pe care-l are! Un puști de 19 ani. Ușor, ușor o să fie așteptări mai multe de la el. E bine că a fost convocat, pentru că s-ar putea să fie un jucător extrem de important”, a declarat Răducioiu. 

Răducioiu, mesaj ferm pentru Tavi Popescu: „Dacă nu se impune în doi ani la echipa națională, atunci degeaba vorbim acum”

Tavi Popescu a prins primele minute la echipa națională, acolo unde selecționerul Edi Iordănescu a mizat pe el la duelurile de la finalul lunii martie, contra Greciei și Israelului.

„Dacă nu se impune în doi ani la echipa națională, atunci degeaba vorbim acum. Eu încurajez jucătorii tineri români. Trebuie să aibă o forță enormă să se impună la echipa națională. Și de ce nu, să plece în străinătate pentru că acolo va învăța și mai multe lucruri”, a adăugat Răducioiu.

Tavi este un jucător de care trebuie să avem grijă și pe umerii căruia să nu punem prea multă presiune. Este un jucător care trebuie să crească, este de viitor. Îmi place foarte mult, pentru că mă revăd în el. Are toate calitățile să ajungă un mare jucător, are un început rapid și promițător. - Florin Răducioiu

3 milioane de euroeste cota de piață a lui Tavi Popescu, potrivit Transfermarkt

Citește mai multe știri

Mircea Lucescu dezvăluie pentru GSP de ce a picat amicalul cu FCSB: „Ne-a fost imposibil! Vreau să fie clar motivul”

FCSB. Toni Petrea a cerut aprobarea lui Gigi Becali să mazilească un titular!

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (4)
103538191253799
Paco Raceanu  •  14 Aprilie 2022, 12:06
Postat de ovis pe 14 Aprilie 2022, 08:58

Terminati-o cu haterismul! Copilul chiar e talentat.Ca si Petrila.Baiaram.Rares Ilie.etc. Depinde de ei sa ajunga cu adevărat fotbaliști. Deși le va fi foarte greu-fotbalul nostru nu le oferă deloc condiții de progres-. Ca necunoscător,de exemplu, cred ca Florin Coman la 18 ani, era peste toti de acum-statura,fizic,dribling,sut,fuleu,personalitate-.Si ce s-a ales?

Da, absolut de acord ca Florinel Coman a fost tanarul cu cel mai mare talent si avea cele mai bune caracteristici de fotbalist (fizic, tehnica de joc, dribling, sut etc.) dintre toti fotbalistii romani din ultimii 15 ani. Dar, din pacate, el e dovada indubitabila ca talentul nu este suficient. Din acest motiv este mai mult decat hazardat sa vorbim in acest moment despre talentul lui O Popescu, care nu prezinta nicio certitudine pentru o cariera de succes, ci cel mult sanse mai mari decat alti tineri.

mehighms
mehighms  •  14 Aprilie 2022, 10:13
Postat de ripensistu pe 14 Aprilie 2022, 00:02

***

si de ce zici tu ca e rusine? esti frustrat? asta e nivelul fotbalistului roman, iar tavi este peste medie.

ovis
ovis  •  14 Aprilie 2022, 08:58

Terminati-o cu haterismul! Copilul chiar e talentat.Ca si Petrila.Baiaram.Rares Ilie.etc. Depinde de ei sa ajunga cu adevărat fotbaliști. Deși le va fi foarte greu-fotbalul nostru nu le oferă deloc condiții de progres-. Ca necunoscător,de exemplu, cred ca Florin Coman la 18 ani, era peste toti de acum-statura,fizic,dribling,sut,fuleu,personalitate-.Si ce s-a ales?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează