FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Florin Răducioiu, șocat de ce face Rednic: „Am devenit Internaționale Dinamo!”

Articol de GSP - Publicat marti, 22 ianuarie 2019 14:44

Florin Răducioiu s-a arătat șocat de numărul mare de jucători transferați de Dinamo în această iarnă. „Câinii” au dat afară 17 jucători, iar alții au fost luați în probe, zilele următoare urmând să se ia o decizie în privința jucătorilor păstrați.

"Eu nu am văzut o echipă în România, în Belgia, care schimbă în pauza de iarnă atât de mulţi jucători. Cred că e un caz unic în România şi în lume. E un haos! 

E gestionată greşit această campanie de transferuri. Sunt foarte dezamăgit de tot ce se întâmplă acolo şi nu e ăsta Dinamo pe care eu îl doream ca suporter şi ca fost jucător acolo.

Practic am devenit o echipă belgiană, nu mai suntem o echipă românească. Sunt numai belgieni, francezi, practic e o echipă străină. Internaţionale Dinamo o putem numi. Pentru că nu ştiu dacă mai sunt români", a declarat Răducioiu la TV Telekom Sport.

Bursa transferurilordinamo

DINAMO
- antrenor: Mircea Rednic (confirmat)
- veniri: I. Filip, Montini, Ait Atamne, Aliji, Simon Zenke, Mustoe, Jaadi, Sean McDermott, Mamoutou N’Diaye (liberi)
- plecări: Delorge, Penedo, Mezague, Cooper, Subotici, Tade, Grozav (contracte reziliate), Sg. Popovici (Hermannstadt), M. Popescu (St. Mirren), R. Moldoveanu (Petrolul), Neicuțescu (Chindia), Târcoveanu (Viitorul), Hanca (KS Cracovia), Vl. Olteanu (ACS Poli), M. Eșanu (Daco-Getica), Tomislav Gomelt (Crotone), Mircea Axente

Citește și:

DINAMO // Revoluție fără precedent în echipa lui Dinamo: shimbări imense în „primul 11” + cum va arăta în 2019

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
magic4ever
magic4ever  •  23 Ianuarie 2019, 10:55
Postat de mosvasile pe 22 Ianuarie 2019, 19:20

Din echipa cainilor rosii au mai ramas doar cei doi caini rosii de pe portile stadionului!Monsieur Rednic le promite papagalilor ca la anul se bate la titlu.Dar uita ca in epoca Negoita el nu a reusit decat un loc 4.Si nu avea nici scuza-penibila-pe care o arunca acum,ca vezi Doamne nu a avut jucatori adusi de el.Atunci i-a avut pe Rotariu,pe Puljici,pe Mevlija,pe Palici,pe Lazar,Cosmin Matei si nu a obtinut decat locul 4 iar cand a fost in sfarsit indepartat,Dinu l-a taxat declarand ca dinamo juca fara nici o idee de joc si ca foarte multe puncte le obtnuse numai prin...noroc!Acum Rednic vine cu promisiuni din astea,ca lasa ca o sa fie bine si la vara cald!asa si Bratu -daca ar fi fost lasat in pace- i-ar fi rodat pe tinerii lui Dinamo-si s-a vazut in play out ca poate asa ceva- iar la anul se batea la titlu. De altfel Hagi declarase despre echipa construita de Bratu ca "Dinamo are un lot bun spre foarte bun si ca problemele au aparut din cauza vestiarului".Adica de la oferta lui Becali pentru Nistor-prost gestionata de meschinul ala de Negoita si de la intrigile lui Dinu.Raducioiu a fost prea generos cu aprecierile!Pentru ca Dinamo a ajuns...Mouscron Dinamo!

Ce tineri a rodat Bratu? Ca juca cu Katsikas & Popescu in aparare si tinerii intrau din an in paste si cand intrau nu jucau nimic...Rednic stie ce face, o sa construiasca o echipa buna la Dinamo

magic4ever
magic4ever  •  23 Ianuarie 2019, 10:41

Sepsi anul trecut a schimbat aproape toata echipa in pauza de iarna si au mers foarte bine in play-out si anul asta in campionat...

10212238335379454
Motrescu Mihai  •  23 Ianuarie 2019, 05:58

Daca Dinamo castiga campionatul viitor cu 11 fotbalisti din Congo,ok,fie.Francezi,lituanieni,englezi,angolezi,de care-or fi,sa dea totul pentru salariile pe care le incaseaza,sa le fie Dinamo a doua casa. Raducioiule,tata,cati spanioli intra in primul 11 la Real?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează