FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CLINCENI 2-2

Florin Tănase, iritat după remiza cu Clinceni: „Să-i vedem acum pe domnii de la televizor. Numai prostii se zic” » Replică instantă din studio: „Ne salvează ei cu spectacolul fotbalistic”

Florin Tănase, FCSB
Florin Tănase, FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 10 mai 2021 23:28 / Actualizat marti, 11 mai 2021 01:28

Florin Tănase (26 de ani) a fost descumpănit la finalul meciului dintre FCSB și Academica Clinceni, scor 2-2. 

Cronica meciului FCSB - Academica Clinceni 2-2

Căpitanul de la FCSB s-a declarat dezamăgit de faptul că echipa sa nu a obținut toate cele 3 puncte puse în joc, cu care ar fi urcat pe primul loc în play-off. Totodată, Tănase le-a bătut obrazul celor care au sugerat de-a lungul timpului că între Academica Clinceni și FCSB ar exista prietenii. „Numai prostii se zic la noi”, a spus Tănase, care ulterior a primit replica din studioul DigiSport, de la Ion Crăciunescu. 

Florin Tănase: „Mai avem 3 meciuri, le putem câștiga cu lejeritate”

„Din păcate nu am făcut un joc tocmai bun astăzi deși am deschis scorul, iar în a doua repriză am egalat destul de repede. Nici nu știu, ne-am retras când trebuia să atacăm, să ne creăm mai multe ocazii de gol. Am avut câteva ocazii pe sfârșit, asta este. Încercăm să câștigăm, mai avem 3 meciuri, trebuie să le câștigăm și la sfârșit vom fi campioni. 

Păcat că ne-am încurcat în această seară, să-i vedem pe domnii care vorbeau pe la televizor că era Clinceniul echipa noastră, iar Sepsi a CFR-ului... numai prostii se zic la noi.

Sunt foarte importante aceste puncte, am fi trecut pe primul loc cu ele, iar CFR are deplasare grea la Craiova. Bine, sunt la fel de importante cum erau și cele din meciul cu CFR, când am fost egalați în ultimul minut. Mai avem 3 meciuri pe care le putem câștiga cu lejeritate”, a spus Tănase la flash-interviu.

Prezent în studioul DigiSport, la emisiunea „Fotbal Club”, Ion Crăciunescu i-a oferit replica fotbalistului de la FCSB: „Ne salvează ei cu spectacolul fotbalistic, altfel am fi fost într-o încurcătură mare de tot. Dar nu ne spune nimic de Botoșani? Nu a amintit nimic de ei, de spectacolul care a fost acolo. Eu nu spun că a fost ceva, dar nu ne spune cât de spectaculos a fost acel meci. Eu m-am întâlnit odată cu el și mi s-a părut un tip foarte inteligent, dar cu ceea ce a spus în seara asta...”. 

Meciurile rămase de jucat pentru FCSB:

  • Sepsi (d)
  • Universitatea Craiova (a)
  • CFR Cluj (d)

Clasament play-off Liga 1: FCSB a ratat șansa de a urca pe 1

Mai multe știri din Liga 1:

Un star de la CFR și-a ieșit din minți după înfrângere: a luat pe sus un suporter care l-a înjurat! Prima reacție a jucătorului: „Regret!”

L-a umplut de sânge, dar arbitrul n-a dat nici măcar fault! Crăciunescu: „E de 5 «roșii»! Nu se poate!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (61)
danut1971
danut1971  •  11 Mai 2021, 11:27

lemn tanase pacaliciul fotbalului romanesc

2964764060229270
Benedic Gabriel Duck  •  11 Mai 2021, 11:09
Postat de magic4ever pe 11 Mai 2021, 09:27

Tanase las-o balta ca macane....asta a fost blat nereusit,ca in meciul cu Buzau cand a egalat Bunica si v-a luat titlul...."Bunica" de data asta a fost portarul Ureche(care sper sa nu dispara de la echipa sau sa ajunga prin liga 3 din vara)care a avut demnitate si merita respect!Dar sa faci prinul 11 fara cel mai bun fundas Gardos si fara gogheterul bulgar...si joci cu Patriche care e omul casei si face un fault prin alunecare si penalty de tot rasul la marginea interioara a careului la o faza unde nu era vreun pericol...prea pe fata

Da,băi desteptaciuneo,a fost blat să termini pe locul doi!!!! Tu te auzi ce vorbesti (scrii),că alde nea' nelu uită ce meciuri de omenie a făcut prazu' cu Viitorul!!! Sau cum ăștia din cupa satelor de la clinceni au jucat cu ci.fi.ri-ul!! Ce mai dădea caviar prin plopi cu ele, și cr mai curse făcea nesimtitul ăla de popa cu franarii.Cu Steaua și-au adus aminte de fotbal, cum și a adus aminte nea nelu de meciul cu botoșanii.Dar când aceiași botoșani ne-au bătut anul trecut,atunci nu s-a pus. Sa le fie rușine la toți imbecilii,care vorbesc doar tampenii,fără dovezi!!!!

alini
alini  •  11 Mai 2021, 11:09

Bai pacaliciule!!! dc niaba nu te ia nimeni daca esti asa bun?!!! esti cel mai trompeta jucator,circar obosit..esti tare in gura,fii ba si pe teren,nu sta numai la pomana arbitrului...cm bate vantul mia tare..esti draku pe jos...penibilule!!!

Vezi toate comentariile (61)
Comentează