FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Florin Tănase, spre zona Golfului?! Victor Becali, detalii despre viitorul golgheterului de la FCSB: „E urmărit”

Florin Tănase // FOTO: FCSB
Florin Tănase // FOTO: FCSB

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 martie 2021 11:19 / Actualizat sambata, 20 martie 2021 11:41

Victor Becali, consultatul firmei de impresari care are contract cu Florin Tănase, a vorbit despre posibiltatea ca jucătorul să plece la finalul acestui sezon.

Folosit atât la mijloc, cât și în atac, căpitanul de la FCSB este cel mai bun marcator din Liga 1 și refuză să semneze prelungirea contractului care expiră în 2023. Becali a fost întrebat de viitorul jucătorului de 26 de ani și dacă acesta ar accepta o ofertă din zona Golfului.

„E urmărit, dar acum nu e perioadă de transferuri. Vom vedea când se va deschide. Echipele medii spun «Poate prindem un loc de cupe europene, poate ne salvăm de la retrogradare. Putem discuta despre jucători când se termină campionatul».

Tănase face 27 de ani. Dacă are o ofertă bună din Arabia, dacă i-ar da un salariu de 1,5 milioane de euro pe an și ar cădea la un acord cu Becali, de ce să nu se ducă în zona arabă? La noi se vorbește de echipa națională și dacă mai ești convocat de acolo. Rădoi nu a jucat bine acolo și nu a fost convocat? 

Te duci în altă parte și iei 400.000 de euro pe an? Iei 1,6 milioane în patru ani. În zona Golfului iei 6 milioane! După ce se lasă, jucătorul nu trăiește din evoluții sau involuții în carieră. Acolo, dacă joci bine, poți ajunge la 3 milioane de euro pe an. Jucătorii trebuie să trăiască și după fotbal”, a declarat Becali la emisiunea „Digi Sport Matinal”.

3.000.000 de euroeste cota lui Florin Tănase, potrivit transfermarkt

VIDEO Dumtru Dragomir după FCSB - CFR, 3-0: „Mi-a plăcut foarte mult meciul, mai ales că a câștigat Steaua”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Explicații pentru victoria categorică obținută de FCSB: „Jucătorii lui CFR Cluj au fost sufocaţi!” + „El e cel mai important transfer”

Ilie Dumitrescu, laude pentru Toni Petrea: „Nu poți antrena din fotoliu!” » Ce a remarcat după FCSB - CFR Cluj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
blatistu49
blatistu49  •  20 Martie 2021, 16:04

nesimtire totala sa vezi din primele minute un CFR u care intentionat se preface in victima regizata sugerind sugerind superioritatea de fapt a Perlelor in fata unor mercenari pusi pe glume vezi cadourile facute cadou de FLIPCIU si VINICIUS indiferent de simpatii e nesimtire totala RUSINEEEEE

warrior_dog
warrior_dog  •  20 Martie 2021, 13:50

Pentru unii asa ziși fotbaliști mai importanți sunt banii decât mândria de a fi fotbalist... Dacă erau Fotbaliști făceau bani din fotbal... Ce simt mediocrii ăștia?... Dar oare ce au simțit adevărații noștri fotbaliști gen Hagi la Real Madrid sau Barcelona, Gică Popescu (Barcelona), Dan Petrescu (Chelsea), Ilie Dumitrescu (Tottenham sau Sevilla), Prodan (Atletico Madrid), Adrian Ilie (Valencia), Raducioiu (AC Milan), Dorinel Munteanu (Wolfsburg), Lupescu (Bayer Leverkusen), Belodedici (Valencia)...??? Și culmea este că niciunul nu moare de foame... Asta pentru că ei au fost Fotbaliști, ei au iubit și iubesc fotbalul... Datorită lor ne-am bucurat în stradă... Mulțumim acestor fotbaliști...restul să fenteze fotbalul în continuare pt că nu ne vom aduce aminte de ei... Să aveți un weekend așa cum vi-l doriți...

cata23
cata23  •  20 Martie 2021, 12:56
Postat de iosif007 pe 20 Martie 2021, 12:32

Zi-mi prostule un fotbalist mare care pierde vremea prin golf sub 30 de ani.

Maradona

Vezi toate comentariile (10)
Comentează