FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - FCSB 0-2

Florin Tănase îi sperie pe rivalii din Liga 1 după victoria cu Craiova: „Vom fi și mai puternici”

Florin Tănase îi sperie pe rivalii din Liga 1 după victoria cu Craiova
Florin Tănase îi sperie pe rivalii din Liga 1 după victoria cu Craiova

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 decembrie 2020 08:39 / Actualizat sambata, 19 decembrie 2020 08:40

Florin Tănase (25 de ani), căpitanul FCSB-ului, a comentat victoria clară cu Craiova, 2-0, și a vorbit despre lupta pentru titlu din acest sezon.

Florin Tănase a anunțat că FCSB va deveni și mai puternică din luna ianuarie a anului viitor, după pauza competițională: „Mă bucur că am revenit, că sunt sănătos. Am pierdut nemeritat la Cluj, dar e important că azi am revenit pe primul loc. Ei au controlat prima repriză, apoi i-am surprins cu primul gol. În a doua repriză am fost mult mai buni pe tranziție, am mai marcat doar o dată, dar mai puteam să o facem. 

Am ratat multe ocazii, dar sperăm să ne intre în meciul cu Sepsi. Simt că suntem mult mai puternici ca în anii trecuți. Cu siguranță vom fi și mai puternici după cantonamentul de iarnă. Poate fi sezonul nostru. Normal că-mi doresc să joc într-un campionat mai puternic, fiecare fotbalist își dorește asta. O să vedem la vară”.

VIDEO GSP LIVE: Toate reacțiile după Craiova - FCSB

Citește mai multe știri despre Craiova - FCSB: 

Complexul continuă » FCSB revine pe primul loc, după ce s-a distrat ca-n curtea școlii cu fundașii Craiovei! Cum arată clasamentul

Craiova - FCSB, comentat live de Buzărin, Ioanițoaia și Răureanu: „Mărinimoși fecesebiștii! Indecent și rușinos e halul în care au arătat oltenii”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1581870215401957
Andronic Popovici  •  19 Decembrie 2020, 10:01

daca nu veniti cu arbitru vostru ,nu va vad bine ,cu toate vedetele voastre zise un banatean

corinolan_ghergariu
corinolan_ghergariu  •  19 Decembrie 2020, 09:28

4 meciuri, 4 victorii pentru CFR Cluj în 2020. ZERO goluri marcate de FîCîSîBî-isti. :))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează