FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Florin Tănase poate pleca de la FCSB! Un club de tradiție l-ar vrea pe fotbalistul pe care Becali a plătit aproape două milioane de euro

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 aprilie 2019 14:14

Până să-l vândă pe Dennis Man, FCSB s-ar putea despărți și de alt jucător important. Este vorba despre Florin Tănase, unul dintre cei mai constanți jucători ai echipei.

Mijlocașul de 24 de ani s-ar afla în atenția unui club de tradiție din Serie A, anunță TV Digi Sport, fără să fie specificat numele echipei. Cel mai probabil este vorba despre AS Roma, care a urmărit de-a lungul anilor mai mulți fotbaliști din România.

Fotbalistul a lipsit la ultima acțiune a echipei naționale și n-a ezitat să se arate deranjat de selecția lui Cosmin Contra.

Mijlocașul ofensiv a adunat 33 de meciuri în acest pentru FCSB, reușind să înscrie 9 goluri și să ofere 7 pase decisive.

Fotbalistul este impresariat acum de frații Becali. Tănase joacă din vara lui 2016 la FCSB, când a venit de la Viitorul pentru 1,8 milioane de euro.

VEZI ȘI:

EXCLUSIV Ciocnirea impresarilor » Gazeta prezintă mișcările strategice din lumea agenților de jucători din România: s-au format 3 MARI tabere

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (47)
fairplayromania
fairplayromania  •  06 Aprilie 2019, 15:50

Sture de ultima oră: Tănase pleacă la ţară ca sa taie mielul de Paşte.... Tanase, Tanăsucă zis si Sucă...

fairplayromania
fairplayromania  •  06 Aprilie 2019, 15:36
Postat de Gigel Borcanel pe 05 Aprilie 2019, 20:41

Sunt tot ăia trei de la articolul despre transferul lui Man. De fapt e Crăiţoiu singur, ceilalţi doi sunt trecuţi acolo ca să nu îl înjure lumea doar pe el. Crăiţoiu e însă eminenţa cenuşie, un paradox, pentru că de fapt materia cenuşie lipseşte.

Sunt simpatici cei de la gsp....cum îi ceartă Becali, cum pac-pac a doua zi apar tot felul de idioţenii ca sa îl imbuneze pe stapîn.... Băi împachetaţi ? -Da Maria Ta , împachetăm.

albalbastru72
albalbastru72  •  06 Aprilie 2019, 02:16

Da are oferta in alb de la Hollywood pentru mimare de penalty.Recunoaste toata tara ca e consacrat.

Vezi toate comentariile (47)
Comentează