FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Florin Tănase, somat de suporterii FCSB: „Căpitane, deșteptarea!”

Florin Tănase, căpitan FCSB
Florin Tănase, căpitan FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 03 mai 2021 13:17 / Actualizat luni, 03 mai 2021 13:40

Suporterii celor de la FCSB i-au cerut căpitanului Florin Tănase (26 de ani) și coechipierilor săi să se treazească, înainte de meciul cu CFR Cluj, din etapa 5 a play-off-ului.

Derby-ul dintre FCSB și campioana ultimelor trei sezoane va stabili cine va conduce clasamentul la finalul etapei 5. Duelul este crucial pentru FCSB, care a pierdut fotoliul de lider după două meciuri foarte slabe, cu Sepsi (1-2) și Universitatea Craiova (0-2). Meciuri în care Florin Tănase, golgheterul Ligii 1, a avut un randament sub așteptări.

Tornado 47, grupare a suporterilor lui FCSB, îi cere lui Tănase să se trezească, și să își deștepte și coechipierii.

Suporterii FCSB, avertisment pentru Florin Tănase

Capitanul e cel care trebuie sa "trezeasca" echipa din momentele dificile. Capitanul e cel care revigoreaza echipa. Capitanul e cel care vorbeste cu jucatorii si le ridica moralul. Capitanul e cel care face diferenta pe teren, ca si valoare. 

Asa capitani au fost Radoi, Bourceanu, Pintilii, ca sa-i amintim doar pe cativa din ultimii capitani ai STELEI. Fii ca ei, capitane ! Capitane, trezeste-te si trezeste si baietii pana nu e prea tarziu !! 

Barem in ceasul al 12-lea sa-si dea seama jucatorii ce inseamna STEAUA, unii dintre jucatori se pare ca nu constientizeaza asta. Tu, CAPITANE, tu trebuie sa fii cel ce da desteptarea, fiind si golgheterul campionatului. 
TU, TANASE, CAPITANE, ESTE TIMPUL TAU, ACUM !!
- Facebook @ Tornado 47

21 de goluria înscris Florin Tănase în acest sezon de Liga 1

VIDEO. Toate informațiile despre FCSB - CFR Cluj

Citește mai multe știri din Liga 1:

Gigi Becali, criză de nervi în vestiarul FCSB: „Bă, tu taci, ești nimeni!” » Antrenorul, frapat: „Domnule Becali...”

Florin Gardoș surprinde: „Tănase nu este greu de marcat” » Alți doi jucători de la FCSB l-au impresionat: „Foarte multă calitate”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
siriussirius
siriussirius  •  03 Mai 2021, 19:38

Hai Tanase luptati sa cistigati campionatul sa poti spune si tu ca esti campion,pina acuma nu esti nimic

840249752763604
Claudiu Mosoiu  •  03 Mai 2021, 16:42

Suporterii se refera, desigur, la STEAUA din liga a 3-a, nu??

22cea
22cea  •  03 Mai 2021, 16:33

Toti cei 40 de suporteri ???

Vezi toate comentariile (4)
Comentează