FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Anunț de ultima oră » Pasul pe care trebuie să îl facă Florin Tănase înainte de a se transfera în străinătate

Florin Tănase (26 de ani)
Florin Tănase (26 de ani)

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 martie 2021 11:04 / Actualizat sambata, 06 martie 2021 11:30

Potrivit publicațiilor apropiate de MLS, New York City ar fi interesată de transferul căpitanului de la FCSB, Florin Tănase (26 de ani).

Florin Tănase ar putea fi următorul jucător român din campionatul din SUA, fiind dorit de New York City, club de care aparține și Alexandru Mitriță. În prezent, internaționalul român este împrumutat la Al Ahli. Echipa care în sezonul trecut a ajuns în „optimile” play-off-ului din MLS s-a interesat și de Alexandru Mățan, extrema stângă de la Viitorul Constanța.

Giovanni Becali: „Deocamdată Florin Tănase trebuie să câștige campionatul”

„Am vorbit cu Gigi, a zis că știe el pe cât să-l dea, eu doar să-i aduc oferta. Pentru Tănase au fost doar vorbe. Au fost și din America, dar doar vorbe. Când vor fi fapte, vorbim. Dacă vine cineva, să dea mail la FCSB, s-o citească Argăseală și să i-o dea lui Gigi.

Deocamdată Florin Tănase trebuie să câștige campionatul, atunci vorbim despre un alt Tănase, un alt preț. Totul e mai ușor când un jucător câștigă un trofeu, când joacă la echipa națională, când joacă în cupele europene, chiar dacă e Conference League”, a declarat Giovanni Becali la Digi Sport Matinal.

Gigi Becali: „Prețul lui Florin Tănase: de 5.000.000 de euro”

„Nu știu de nicio ofertă pentru Tănase. Prețul lui este 5.000.000 de euro. Nu las nici cinci bănuți sub 5.000.000 de euro. Dacă americanii dau 4.800.000 de dolari nu îl vor lua. Nu vreau niciun procent. Să dea 5.000.000 de euro și îl dau. Atât vreau pe Tănase, 5.000.000 de euro”, a declarat Becali pentru as.ro.

Folosit în linia de mijloc sau ca „9 fals”, Florin Tănase a dat un randament foarte bun în acest sezon. Căpitanul „roș-albaștrilor” are 17 goluri în acest sezon, 16 în campionat și unul în preliminariile Europa League. Plus 3 pase de gol, asta în doar 21 de meciuri!

3 milioane de €este cota de piață a lui Florin Tănase, potrivit Transfermarkt.com. FCSB a plătit 1,5 milioane de euro pentru el către Viitorul în 2016

VIDEO. Florin Tănase, mijlocașul ofensiv al lui FCSB, a fost propus la Everton

Citește și alte știri din Liga 1:

Scandal în direct între Vali Moraru și impresarul care i-a pus clauze incredibile unui jucător: „Poate și tu vorbești prostii ” vs. „Vorbim în particular”

Arlauskis i-a surprins pe conducătorii CFR-ului: „Joc gratis până la vară!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează