FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - FCSB 1-2

Florinel Coman nu și-a uitat coechipierul. Gest impresionant pentru Alex Pantea

Florinel Coman, gest superb pentru accidentatul Alex Pantea
Florinel Coman, gest superb pentru accidentatul Alex Pantea

Articol de - Publicat joi, 29 februarie 2024 22:54 / Actualizat joi, 29 februarie 2024 23:44

După ce a marcat pentru 2-1, atacantul FCSB, Florinel Coman, a luat un tricou cu numele lui Alex Pantea, accidentat, și l-a arătat tribunelor.

Alexandru Pantea s-a accidentat grav la antrenament și va lipsi o bună bucată de vreme de pe teren, dar coechipierii de la FCSB nu l-au uitat.

Gestul lui Florinel Coman pentru coechipierul accidentat

Joi seară, la 2-1 cu FC Voluntari, Florinel Coman a făcut un gest superb pentru coechipierul indisponibil. După golul de 2-1, șeptarul oaspeților a luat un tricou cu numele lui Pantea și l-a arătat tribunelor. Semn că-i dedică reușita.

În data de 28 februarie, Pantea a fost operat la genunchi într-o clinică din Roma, din cauza unei accidentări suferite recent. Verdictul medicilor a fost dur: ruptură a ligamentului încrucișat al genunchiului.

Florinel Coman: „Elias a schimbat tactica în a doua repriză”

La finalul meciului cu FC Voluntari, Coman s-a arătat foarte războinic în fața camerei de luat vederi. „Un meci întors de echipă, dar pe care l-am tratat superficial, lipsiți de curaj. Am pierdut mijlocul terenului în prima repriză. Elias a schimbat tactica în a doua repriză și i-a ieșit.

O seară perfectă pentru mine, să spunem. Dar trebuia să ne facem meciul ușor din primele minute. Asta ne-am propus. Am știut cum să gestionăm, asta e bine. Important e că nu am căzut fizic și ne-am ridicat la pauză”, a spus eroul serii la Prima Sport.

Florinel Coman zice că împotriva Petrolului „trebuie să călcăm pe cadavre”

Coman e pregătit pentru duelul de runda viitoare, contra Petrolului: „N-am văzut meciul de astăzi, dar am înțeles că au făcut o partidă foarte bună. Ne va aștepta un meci foarte greu, dar visul nostru e să câștigăm titlul. Pentru asta trebuie să călcăm pe cadavre”.

Întrebat despre revederea cu arbitrul Sebastian Colțescu, Coman a spus: „La început a fost grea, apoi, pe parcurs, a devenit mai prietenos”.

VIDEO. FC VOLUNTARI - FCSB 1-2 » Coman marchează o dublă și aduce o nouă victorie pentru roș-albaștri: „Nu am avut mereu rezultate bune aici, s-ar putea să fie anul nostru”

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Mai puteți citi:

Elias Charalambous a dezvăluit ce s-a întâmplat în pauza meciului Voluntari - FCSB: „Lucrurile s-au schimbat!”

Risto Radunovic s-a săturat de laudele pentru liderul lotului: „Nu există Florinel Coman fără echipă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează