FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - FCSB 1-2

Risto Radunovic s-a săturat de laudele pentru liderul lotului: „Nu există Florinel Coman fără echipă”

Radunovic, stânga, s-a numărat printre cei mai buni de la FCSB cu Voluntariul
Radunovic, stânga, s-a numărat printre cei mai buni de la FCSB cu Voluntariul

Articol de - Publicat joi, 29 februarie 2024 23:01 / Actualizat joi, 29 februarie 2024 23:32

Fundașul FCSB, Risto Radunovic, a comentat la final intervenția sa salvatoare, din repriza secundă, precum și prestația coechipierului Florinel Coman, autorul unei „duble”.

FCSB și-a adjudecat toate punctele în meciul de la Voluntari. Scor, 2-1. Însă prima repriză a liderului, când a intrat la vestiare cu 0-1 pe tabelă, a fost una de uitat.

Florinel Coman declară război: „Trebuie să călcăm pe cadavre!”
FC Voluntari - FCSB 1-2
Florinel Coman declară război: „Trebuie să călcăm pe cadavre!”

Radunovic: „În prima repriză n-am jucat nimic”

Fundașul Risto Radunovic a sancționat și el, la final, jocul modest al echipei sale. „Foarte importante cele trei puncte obținute în această seară, mai ales după cum am arătat până la pauză.

În prima repriză n-am jucat nimic. Știam că nu suntem toți la nivelul cel mai bun, dar la pauză ne-am spus hai să dăm un restart și să câștigăm”, a comentat Radunovic.

Radunovic despre intervenția salvatoare din repriza secundă

Muntenegreanul a vorbit și despre intervenția sa senzațională din repriza secundă, când a respins în ultima clipă, din fața unui adversar, un balon care se anunța extrem de periculos pentru poarta lui Târnovanu. „Mă bucur că am fost inspirat, că am fost la locul potrivit și am reușit să resping”, a spus el.

Radunovic a admis că „jucătorii care au venit de pe bancă au făcut diferența” și avertizează că FCSB vrea să puncteze în continuare: „Avem zece puncte avans, nu ne oprim, vrem să mărim diferența și să ne facem play-off-ul cât mai ușor”.

Radunovic despre Florinel Coman: „E important”

Florinel Coman a fost MVP-ul partidei, cu „dubla” reușită după pauză, dar Radunovic susține că nu este doar victoria lui. „Coman e important pentru noi. E victoria lui, dar și a echipei. Nu există Coman fără echipă, a punctat apărătorul muntenegrean al liderului.

Mai puteți citi:

Lui Gigi Becali i-a ajuns! Dispare după Voluntari - FCSB: „Nu o să mai joace, voiam să îl scot în minutul 25. Nu se poate așa ceva!”

Elias Charalambous a dezvăluit ce s-a întâmplat în pauza meciului Voluntari - FCSB: „Lucrurile s-au schimbat!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Banila13
Banila13  •  01 Martie 2024, 04:18

D-le Radunovic ,nu contestă nimeni că ai respins un gol ca și făcut , în schimb golul primit are și contribuția ta la fel și etapa trecută la golul egalizator Botoșaniul trebuie să te felicite și pe tine . Contribuția ta în atac devine din ce în ce mai sporadică iar marcajul la atacant(extremă) este inexistent. Trăiești din amintiri

Vezi toate comentariile (1)
Comentează