FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Florinel Coman trage tare pentru a juca din nou » Cum se antrenează vedeta de la FCSB

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 octombrie 2021 14:01 / Actualizat miercuri, 13 octombrie 2021 14:23

Florinel Coman (23 de ani) trage la tare la antrenamente pentru a reveni cât mai repede pe teren.

Accidentat în urmă cu o lună și jumătate, jucătorul de bandă se pregătește intens în sala de forță. Fotbalistul a postat pe Instagram un video de la antrenamente, în care le arată fanilor cum decurge procesul de recuperare.

VIDEO Cum se antrenează Florinel Coman

Coman abia revenise după o accidentare serioasă, dar a ieșit de pe teren șchiopătând în partida FCSB - Sepsi 1-1, din 23 august. Acum, revenirea pe teren va produce abia la începutul lunii decembrie.

Iordănescu: „Pe Coman cred că o să îl putem recupera abia în iarnă”

Edi Iordănescu, antrenorul FCSB, îl așteaptă înapoi la antrenamente abia la începutul lunii decembrie.

„E foarte important să reușim să recuperăm jucătorii pentru că la un moment dat, dacă se mai accidenta cineva, nici nu puteam să aliniem 20 de fotbaliști pe foaia de joc. Vine și un meci de Cupă și e necesar să avem multe opțiuni. Totuși, să fim realiști, anul trecut exista un Dennis Man, un Moruțan, un Tănase în mare formă, un Tavi Popescu și un Florinel Coman pe care eu aproape nu i-am văzut deloc. Vorbim de cinci jucători decisivi, care au produs fotbal și rezultate. 

Pe Coman cred că o să îl putem recupera abia în iarnă. E foarte greu, putem să îl avem la antrenamente pe la începutul lui decembrie sau poate chiar mai devreme, dar până reușim să îl punem pe picioare nu ne va fi deloc ușor. Nu poți să riști. El vine după o accidentare serioasă, o intervenție chirurgicală și nu poți să îl expui”, a declarat Edi Iordănescu, conform Realitatea Sportivă

Florinel Coman, criticat dur de Cosmin Contra: „Nu vrea să fie un jucător mare”

Cosmin Contra, fost selecționer, a vorbit despre Florinel Coman, pe care l-a criticat în termeni duri.

„Este talentat, dar nu are mentalitate. Nu vrea să devină un mare jucător! Are calitate și poate face diferența, dar nu are mentalitatea potrivită. Poți avea talent, dar dacă nu ai mentalitatea potrivită... Dennis Man este, de asemenea, un jucător foarte talentat, dar o demonstrează doar de câteva ori”, a spus Contra pentru MozzartSport.

  • Florinel Coman a bifat doar 7 meciuri în acest sezon, marcând un gol. Acesta nu a mai jucat din 23 august, când s-a accidentat în meciul cu Sepsi. E aștepta să revină pe teren la finalul lunii decembrie
  • Florinel Coman nu a mai înscris din decembrie 2020 în Liga 1! Pe 5 decembrie anul trecut a dat un gol într-o victorie cu UTA, 3-0. A mai jucat pe urmă în 20 de meciuri de campionat fără să marcheze, un randament extrem de slab al unui fotbalist pe care Becali spera să-l vândă cu mai mult de zece milioane de euro.
  • Adus de FCSB în 2017, pentru 3 milioane de euro, Coman are 34 de goluri și 35 de pase de gol pentru formația roș-albastră, în 137 de partide

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Primele declarații oficiale ale lui Edi Iordănescu, după ce a aflat că are COVID: „Fac un apel la suporteri”

EXCLUSIV Bătălie în 3: vaccinare vs. nevaccinare » Diferențe uriașe între CFR Cluj, CSU Craiova și FCSB

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează