FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Indignat, Panduru i-a cerut explicații în direct lui Dică: „Ce caută la națională?!”

Florinel Coman (24 de ani) a părăsit terenul accidentat în CSU Craiova - FCSB, scor 2-1, dar a fost convocat de Edi Iordănescu (44 de ani) la prima reprezentativă a României.
Florinel Coman (24 de ani) a părăsit terenul accidentat în CSU Craiova - FCSB, scor 2-1, dar a fost convocat de Edi Iordănescu (44 de ani) la prima reprezentativă a României.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 septembrie 2022 22:56 / Actualizat miercuri, 21 septembrie 2022 22:58

Florinel Coman (24 de ani) a părăsit terenul accidentat în CSU Craiova - FCSB, scor 2-1, în urmă cu doar 3 zile, dar a fost convocat de Edi Iordănescu (44 de ani) la prima reprezentativă a României. 

Florinel Coman se numără printre cei 4 jucători de la FCSB convocați la prima reprezentativă a României. Căpitanul celor de la FCSB nu a mers în Finlanda la capacitate maximă, acuzând o accidentare la pauza meciului cu CSU Craiova. 

Dică își recunoaște greșeala, după izbucnirea lui Becali: „Voiam mai mult de la el! Nu mi-a ieșit”
FCSB
Dică își recunoaște greșeala, după izbucnirea lui Becali: „Voiam mai mult de la el! Nu mi-a ieșit”

Prezent alături de Nicolae Dică în studioul emisiunii „Sport Report”, Basarab Panduru s-a declarat contrariat de convocarea lui Coman. 

Panduru, indignat: „Ce caută Coman la lot?!”

Totul a pornit când Nicolae Dică a fost întrebat despre forma căpitanului: „De când am venit eu, Coman a avut o perioadă foarte bună. Acum are o problemă la picior, noi nu am știut inițial. Ne-a spus după meciul cu Voluntari. A cerut schimbare meciul trecut”.

A urmat un dialog inițiat de Basarab Panduru: 

- Panduru: Și e la echipa națională? Ce caută acolo?!
- Dică: Da, este. Nouă ne-a spus după meciul cu Voluntari că are o problemă. De asta nu l-am folosit la meciul cu Anderlecht. Eu prefer ca jucătorii să îmi spună că nu pot juca. E o problemă care se poate rezolva rapid. Cred că de asta e la echipa națională.
- Panduru: În meciul cu Craiova ți-a cerut schimbare? Păi cum poate să joace acum?
- Dică: Da, a cerut schimbare la pauză. Acum este decizia celor de la națională, ei hotărăsc ce fac. O să îl verifice doctorii de acolo.
- Panduru: Dacă merge acolo și joacă, înseamnă că nu are nimic...

Dică, în aprilie 2021: „Coman a venit accidentat la lot!”

În martie 2021, când „secund” la națională era chiar Nicolae Dică, Florinel Coman a suferit o leziune la nivelul mușchilor adductori ai coapsei drepte după doar 10 minute jucate în România - Macedonia de Nord, scor 3-2.

La scurt timp, într-o intervenție la Orange Sport, Dică susținea că elevul lui venise accidentat la lot: „El era dinainte accidentat, de la echipa de club. Avea o accidentare dinainte. Nu l-am accidentat noi, avea unele probleme. A jucat la echipă şi au apărut problemele la meciul cu Macedonia de Nord. La naţională nu a făcut nicio testare medicală. Nu era accidentat, nu am ştiut că are probleme. A jucat în campionat, a jucat ok, iar noi nu aveam de unde să știm că el are o problemă”.

VIDEO „E haos total la FCSB!” » Dumitru Dragomir n-a menajat pe nimeni: „E o tâmpenie să faci asta! Unii jucători nici nu pot să alerge”

Citește și alte știri despre FCSB:

Dumitru Dragomir atacă ultimul ordin dictat de Becali: „Băi fraților, mor doar ai noștri, aici?”
FCSB
Dumitru Dragomir atacă ultimul ordin dictat de Becali: „Băi fraților, mor doar ai noștri, aici?”
Băiatul lui Alexandru Tudor e golgeter la FCSB » Ce spunea „Brad Pitt” despre el în 2018: „Are senzația că e fotbalist” + imagine antologică din 2004
FCSB
Băiatul lui Alexandru Tudor e golgeter la FCSB » Ce spunea „Brad Pitt” despre el în 2018: „Are senzația că e fotbalist” + imagine antologică din 2004

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
alexalex
alexalex  •  23 Septembrie 2022, 09:00

Faptul că îl consideri pe Dica antrenor spune multe, da Panduru nu are rezultate ca antrenor dar Dică nu este antrenor la steaua nu există antrenori există stăpân și slugă care execută ordinele o știe o țară întreagă numai tu nu ai aflat

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

paolo15
paolo15  •  22 Septembrie 2022, 13:21
Postat de mihai041 pe 22 Septembrie 2022, 10:14

Doamne ajută să se accidenteze definitiv! Cum să convoci jucători de la echipa de pe locul 14 din campionat? Și accidentați pe deasupra. Asta este nesimțire crasă. Și încă o dovadă, dacă mai era nevoie, că națională României este taraba ciobanului. Nici unul din ce convocați, de la fcfcsb, nu meritau convocați. Sunt plafonați și distruși psihic. Au avut oferte să plece , dar ciobanul nu i-a lăsat. Asta afectează mult psihicul și, implicit, randamentul unui jucător.

V-au distrus dușmănia și răutatea creierele alea mici pe care le aveți! Mai devreme sau mai târziu va ia Miliția.

vandnamol
vandnamol  •  22 Septembrie 2022, 12:08
Postat de alexalex pe 22 Septembrie 2022, 00:46

Dacă Panduru a fâsait cu peste 50 de meciuri la Benfica atunci Nicolae Dică cu 3 meciuri la Catania ce a făcut, plus de asta simpla ideea de dialog între Dică și oricine este penibilă, cum poți tu ca televiziune să îl intervievezi pe Dică despre orice omul are autoritatea unei moluște, dar trăind in epoca unde expert în arbitraj este Constantin Zotta reprezentant de frunte al cooperativei te aștepți la orice, asta apropo de marea presă imaculata care joacă rolul seherezadei dar ai căror invitați in emisiuni de profil sunt impostori și foști locatari de penitenciar

Alerga intr un sezon cat altii in 2 meciuri si s-a lasat pe la 30 de ani. Ti se pare ca si-a atins macar 20% din potential? La ce jucatori aveam atunci nu era mare lucru sa joci la benfica. Si daca vrei sa faci o comparatie relevanta intre panduru si dica, de ce nu ii compari ca antrenori? Ca nu-ti convine ce iese? Nasol, mult noroc data viitoare.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează