FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Avertisment pentru Florinel Coman înainte să plece în Qatar: „Să nu plângă să îl ia Becali înapoi!”

Florinel Coman // Foto: Imago
Florinel Coman // Foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 13 aprilie 2024 18:16 / Actualizat sambata, 13 aprilie 2024 20:23

Florinel Coman (26 de ani) este aproape de a pleca de la FCSB la finalul acestui sezon și de a semna cu Al Duhail, locul 6 din Qatar. Ciprian Panait, antrenor care a lucrat la mai multe echipe în zona Golfului, vorbește despre plecarea vedetei din Superligă.

După 7 ani la FCSB, Florinel Coman se pregătește să plece la finalul acestui sezon, Al Duhail fiind gata să-i achite clauza, de 5 milioane de euro. Antrenorul Ciprian Panait explică de ce Florinel Coman ar putea avea succes în Qatar, dar îl și avertizează pe internaționalul român.

Doar ce s-a întors din Qatar și dezvăluie: „Am întrebat despre Florinel Coman. Merge la echipa Armatei!”
FCSB
Doar ce s-a întors din Qatar și dezvăluie: „Am întrebat despre Florinel Coman. Merge la echipa Armatei!”

Florinel Coman, avertizat înainte de transferul în Qatar

„Dacă e să facem o paralelă între ce face Denis Alibec acolo și ce ar putea face Florinel Coman acolo, eu cred că Florinel va face mai mult, pentru că e un jucător de viteză. Fotbalul în Qatar este foarte, foarte, foarte lent! Marele avantaj al lui Florinel este că are viteză.

Un dezavantaj este probabil acela că el se va duce acolo pe cai mari, ca o mare vedetă și, până va înțelege cum stau treburile acolo, mi-e teamă ca după un an să nu se plângă și să îl ia domnul Becali înapoi.

Ați văzut exemple. Florin Tănase a plecat cu surle și tobe la o echipă foarte mare în Emiratele Arabe Unite, iar acum se gândește să revină. Alt exemplu e Andrei Cordea. Aceste exemple ar trebui să ne demonstreze că plecăm mari vedete, iar când ajungem într-un fotbal care ne e superior nu pe putem adapta.

Eu nu mi-aș dori să aud de la Florinel Coman că viața de acolo e grea, că e foarte cald, că nu sunt condiții, că nu joacă cu aer condiționat. Acolo, condițiile de pe stadioane sunt ca să stai îmbrăcat cu geacă de iarnă pe tine. Se fac 18 grade în interiorul stadionului, la firul ierbii. Sunt condiții uluitoare!", spune Ciprian Panait pentru sport.ro.

VIDEO. Elias Charalambous, întrebat despre transferul lui Florinel Coman în Qatar:

Citește și:

Charalambous anunță 4 absențe la FCSB pentru meciul cu CFR Cluj
CFR CLUJ - FCSB
Charalambous anunță 4 absențe la FCSB pentru meciul cu CFR Cluj
Ce au vrut să facă? Două gafe în aceeași fază în Superliga » Incredibil de unde a ratat fostul atacant de la FCSB!
VOLUNTARI - OȚELUL
Ce au vrut să facă? Două gafe în aceeași fază în Superliga » Incredibil de unde a ratat fostul atacant de la FCSB!

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
talpaiadului
talpaiadului  •  13 Aprilie 2024, 19:46

Idee demna de Radio Erevan: Problema lui Coman este ca acolo se joaca foarte, foarte lent, el avand marele avantaj ca are viteza.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează