Comentarii (25)
balauru48  •  02 Iulie 2019, 18:06
Postat de khal_37 pe 02 Iulie 2019, 14:13

Articol aiurea...autorul ar trebui sa urmareasca cifrele InStat sa vada cat a alergat Florinel Coman ,,cu bateria mica''...habar nu are depre ce vorbeste si scrie un articol care poate ajunge in presa straina despre un jucator roman de mare perspectiva. Asta inseamana sa fii *** nu jurnalist.

Iar ai aparut, prostalaule!?

forza_viitorul  •  02 Iulie 2019, 15:34

Din păcate Coman va rămâne la FC FCSB și acolo se va rata. Nimeni nu va oferi niciodată mai mult de 3-4 milioane de euro pt el. Concluzia: la FC FCSB te-ai transferat, cariera ți-ai încheiat!

mario_rdfe  •  02 Iulie 2019, 15:21

Este 75% vina antrenorilor slabi care trec pe acolo..astia care vor sa joace 4-3-3 fara a avea un mijlocas la constructie in lot. Nu stiu daca am vazut un fotbalist care o data ajuns la fcsb , a crescut..din contra ! 25 % este vina lui..foarte delasator, o viata extrasportiva cu probleme..ioana il nenoroceste ! Are si unele frustrari..se considera mult prea bun..fcsb e un club prea mic ptr el, el se visa de acum doi ani pe la barcelona sau madrid. Pacat, un jucator talentat, cu niste calitati cum nu are nici un alt fotbalist roman al momentului..pacat

persanu  •  02 Iulie 2019, 14:59

Ciobanasul plătește acum ca nu a vrut sa ii mărească salariu lui Neubert. Țăranul nu înțelege că oricât de talentat ar fi un jucător, acesta are nevoie de antrenor bun, preparator un și psiholog bun. Gigi le face pe toate trei, dar prost. Degeaba ii mărești salariul dacă un psiholog nu ii umblă și la neuroni, să-l facă sa înțeleagă că viața de fotbalist este mică, și dacă nu tragi de tine când trebuie, oricât de încet ar pleca trenul tu tot în gara ramai. Și totuși te numești om de afaceri dar nu înțelegi lucruri elementare, nu ca îl învăț eu pe Gigi, ca sunt muritor de foame pe lângă el, dar orice produs ai vinde nu este îndeajuns să-l împachetezi frumos, trebuie să aibă și piese de lungă durată. Pai te ia Chelsea sa zicem, sau Barcelona,Bayern Dortmund, pai când faci vizita medicală, acolo nu te testează doar dacă ești sănătos, vrea sa vadă ce susținere de efort ai. Dacă nu ai, te trimite acasă taica, ca fotbalul este într-adevăr o afacere, iar dacă lucrurile nu le faci bine, în fotbalul mare nu le poți ascunde, și pierzi. Vezi Stanciu... Pai cine se mai păcălește??? Dacă aici în România păcălești lumea, în cel mai bun caz nu mai vine la stadion, dar Dortmund are stadionu arhiplin etapa de etapă, nu-i păcălești acolo nici dacă ii dai gratis. Alibec se juca ore întregi pe calculator, felicitări, te-ai ratat, Coman fumează doua pachete pe zi, la revedere tatuțu, te-ai ratat... Și vi-l dau exemplu pe gascoine sau Terry sau sau sau... Dar aia munceau la antrenament, erau nr1

khal_37  •  02 Iulie 2019, 14:15
Postat de tinn_2 pe 02 Iulie 2019, 12:52

ba gsp, aveti si ceva date concrete in ce afirmati, sau dati cu fake news-ul?

Speculatiile unuia care nu stie cum sa aiasa si el in evidenta saracul. Oricum stim cu totii nivelul de ,,profesionalism'' de pe aceste site-uri care pe prima pagina incep mereu cu ,,new dinamo'' si ,,razvhanel ***''.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

khal_37  •  02 Iulie 2019, 14:13

Articol aiurea...autorul ar trebui sa urmareasca cifrele InStat sa vada cat a alergat Florinel Coman ,,cu bateria mica''...habar nu are depre ce vorbeste si scrie un articol care poate ajunge in presa straina despre un jucator roman de mare perspectiva. Asta inseamana sa fii *** nu jurnalist.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

0kay  •  02 Iulie 2019, 13:04

daca ar fi ajuns pe mana unui antrenor de fotbal , nu de oi , daca ar fi fost consiliat psihic , fizic , pregatit etc etc , poate ar fi iesit fotbalist din el . la FCSB pe mana ciobanului isi rateaza bruma de cariera pe care ar mai fi putut-o face . acu ce sa zic , sper ca becali , si florinel sa astepte sutele de milioane care vor veni dintr-un eventual transfer . sa astepte :)

tinn_2  •  02 Iulie 2019, 12:52

ba gsp, aveti si ceva date concrete in ce afirmati, sau dati cu fake news-ul?

adook  •  02 Iulie 2019, 11:57
Postat de Popa Corneliu pe 02 Iulie 2019, 10:40

Articolul se inscrie in atacurile denigratoare din campania "anti Becali, machidonul", comandata de seful Gruparii de la Cluj, d-l Dancu, via FRF la "numitul" Habarnam Burleanu! Alegand tot un machidon sa vorbeasca, pentru credibilitate, "postacii naivi" sa comenteze: "numai poate ciobanel sa mai vanda de la FCSB", decat cu cat vor... "muschii nostri" a samsarilor din mass-media romaneasca, altfel nu vad de ce nu s-ar bucura daca un jucator roman ar putea fi vandut cu 30-40 de milioane de euroi, asa cum fac sarbii si croatii!

:))))) dancu,idolul lui popa.popica,relaxeaza-te,uite doua destinatii de vacanta pt.tine:lazaret sau poiana mare.

marcelclujnapoca  •  02 Iulie 2019, 11:32
Postat de polistul68 pe 02 Iulie 2019, 10:25

Esti naiv amice.. Daca tu compari ritmul de joc...intensitatea jocului... Forta adversarilor... Vei vedea ce diferenta este intre fotbalul romanesc si restul Europei. La cum se joaca in Romania, Coman, Hagi, Tanase, Balita, par zmei... Cand dau peste fotbalisti adevarati, nu rezista 30 minute... Dar daca asa gandesti tu, cred ca iti explic degeaba.

Campionatul e de vina ...cand FRF accepta echipe ca si Clinceniul valoarea lui Coman nu e de nici un milion ! valoarea o da cumparatorul si ala se informeaza ca se joaca doar 4-5 partide pe bune intr-un campionat in Romania ! restul sunt asa cum sunt !Intr-un meci cu Clinceni Coman trebuie sa dea 3-4 goluri ca si mateut si Camataru inainte de 90 de au compromis Gheata de aur ! Poate de asta au facut astia play-off si play- out sa nu participe si sa nu le stea gandul la Gheata de aur ...acum m-am prins !

  • 1
  • 2
  • 3
Comentează