FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Fortes a semnat pe 3 ani și jumătate cu CS U Craiova! Oltenii au luat jucătorul dorit de Becali pentru a-l înlocui pe Mitriță

FOTO: ucv1948.ro
FOTO: ucv1948.ro

Articol de GSP - Publicat marti, 05 februarie 2019 10:43

Carlos Fortes (24 de ani) a plecat de la Gaz Metan după doar 6 luni petrecute la Mediaș. Fotbalistul a fost prezentat deja la CS U Craiova. 

Atacantul care a marcat 5 goluri în 18 meciuri a semnat pe 3 ani și jumătate cu CS U Craiova. „Predator”, așa cum este numit pe site-ul oficial al oltenilor după personajul din celebrul film de acțiune, va susține azi primul antrenament alături de noii colegi. 

„Atacantul Carlos «Predator» Fortes a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil pe 3 ani și jumătate, cu opțiune de prelungire pe încă un an. Îi urăm „bun-venit” și cât mai multe meciuri reușite în alb-albastrul Științei.

«Predator» din Bănie va efectua în această după-amiază primul antrenament cu Universitatea Craiova. El va îmbrăca tricoul cu numărul 29. Vă invităm ca în mesajele voastre de bun-venit din #SocialMedia să utilizați hash-tag-ul #BunVenitCarlos”, se arată pe site-ul oficial al oltenilor. 

650.000 €este cota pe transfermarkt a lui Carlos Fortes 

craiovaCSU CRAIOVA

antrenor: Devis Mangia (confirmat)
veniri: A. Cristea (Poli Iași)
plecări: Rossi, Calancea (ambii contracte reziliate), Burlacu, Gardoș (ambii Poli Iași), M. Șerban (Mioveni), Borta (Petrolul), Alin Manea (ASU Poli) 

CITEȘTE ȘI:

BURSA TRANSFERURILOR ÎN LIGA 1 // Tot ce mișcă în mercato de iarnă la cluburile din România » Dinamo a mai renunțat la trei jucători

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  06 Februarie 2019, 15:49

Vedeti sa nu faceti scurta la mana tot amintind ca l-a dorit Becali, de parca acesta ar fi un fel de Mesia pe pamant!

turbozero
turbozero  •  05 Februarie 2019, 19:14

haha ce predator? mai degraba "plimba sorici"

peluza
peluza  •  05 Februarie 2019, 14:51
Postat de herman25 pe 05 Februarie 2019, 12:59

Nea cornele nu esti la catena?

Numai pe jumatate merita sa vina la Steaua, dar eu cred ca are potential foarte mare cu conditia sa slabeasca vreo 10 kilograme. Mai important pentru FCSB este ca nu l-am pierdut pe Harlem.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează