FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Fost șef la FCSB, verdict drastic: „Se insistă degeaba cu reprofilarea jucătorilor și le lipsesc transferuri importante”

Andrei Cordrea, foto: Imago
Andrei Cordrea, foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 iulie 2022 09:47 / Actualizat vineri, 22 iulie 2022 10:44

Într-o intervenție telefonică la GSP Live, Narcis Răducan a explicat cum vede evoluția dezastruoasă a celor de la FCSB în Conference League. Elevii lui Toni Petrea au pierdut cu Saburtalo, din Georgia, scor 0-1

Întrebat dacă jucătorii de la FCSB au, poate, probleme fizice în acest start de sezon, nereușind să se adapteze la ritmul jocurilor, Narcis Răducan, fost conducător la echipa roș-albastră în 2019, a spus că nu crede într-un asemenea scenariu. În schimb, a dat vina pe calitatea lotului lui Toni Petrea și pe experimentele tactice. 

Gigi Becali, după Saburtalo - FCSB: „Suntem prea proști, ies din fotbal!”
SABURTALO - FCSB 1-0
Gigi Becali, după Saburtalo - FCSB: „Suntem prea proști, ies din fotbal!”

Narcis Răducan: „Se insistă cu reprofilările și lipsește structura echipei”

„Eu nu sunt convins că sunt probleme fizice, Neubert face pregătire foarte bună. Încarcă puțin mai mult, dar FCSB nu are probleme pe partea fizică. 

Dacă nu este organizare tactică, dacă e haos și jucătorii nu sunt puși pe posturile potrivite, automat sunt puși în dificultate, au un consum de energie mai mare și pare că au probleme fizice. Dar eu nu cred că acolo e cu adevărat problema. 

Eu cred că nu s-a creat o chimie între jucători. Se insistă cu aceste reprofilări și cu ideea că, chipurile, există jucători care ar putea evolua pe orice post. Apoi există 2-3 poziții deficitare: fundaș central, mijlocaș central, atacant central, adică structura unei echipe, care are importanță maximă. Toate astea atârnă greu și se vede în rezultate”, a spus Narcis Răducan la GSP Live. 

Ioan Ovidiu Sabău: „Indolență, delăsare! Se vede urât de pe margine”

„O echipă de pe locul 5 din Georgia te domină fizic și la capitolul valoare, tehnică?! Te-a dominat clar! Poate că după acest joc înțeleg și cei de la FCSB că trebuie să joci fundaș dreapta cu fundaș dreapta, fundaș stânga să fie un fundaș stânga, că ai nevoie de un atacant, de jucători care efectiv să știe care este postul lor. 

Mi se pare o echipă mult mai slabă decât cea de anul trecut, mult mai modestă. Nici cei doi fundași centrali nu vin cu un plus de valoare în momentul de față (n.r. - Tamm și Dawa). Tănase a fost destul de modest, șters. A intrat Coman, dar a fost la fel. Nu văd o echipă motivată, jucători care să sufere când nu au realizări. 

Nu-i văd să comunice, să facă anumite gesturi, să arate că sunt preocupați. La un moment dat, au fost dominați. Un jucător georgian a driblat trei sau patru jucători de la FCSB. Au fost niște greșeli copilărești, niște gafe incredibile. Pase greșite. Și fizic... am văzut jucători care nu aleargă, cum era Edjouma. 

Se juca în spatele lui și echipa fugea după minge, iar el era la pas. O indolență, o delăsare... se vede urât de pe margine”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, conform Prima Sport.

Citește și: 

Panduru l-a luat la rost pe Octavian Popescu, după rușinea cu Saburtalo: „Se crede deștept, nu mai face ce trebuie!”

Gigi Becali, întrebat în direct despre un titular din rușinea cu georgienii: „Cine? Cine e? Habar nu am! Nu am auzit de el”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (13)
adriann_
adriann_  •  22 Iulie 2022, 17:12
Postat de Dobermannul pe 22 Iulie 2022, 12:45

Nostima e si chestia aia cu 7-8 jucatori de la FCSB la nationala ca si cum nationala nu e a lui Burleanu si Stoichita, nu ei aleg si platesc selectionerul, nu ei il dau afara daca nu-si face treaba. Il numeste si plateste pe selectioner Becali si noi n-am aflat?

NU POSTACULE, II NUMESTE STOICHITA :)) Cum s-a inteles ciobanul cu Burleanu sa-l tina pe Stoichita in postul ala putem banui :)) Te zbati degeaba, convocarea lui Tavi "meleoane" Popescu a pus capac, a vazut o tara intreaga cum am jucat in 10, cum alerga haotic peste tot si nicaieri parca era un copil la primul meci de fotbal in 11 etc :))

dacia_berlina
dacia_berlina  •  22 Iulie 2022, 13:08

De mai bine de 10 -15 ani e acceasi idee "geniala" .. sa faci mijlocasii dreapta fundasi dreapta, mijolocasul central sa fie fundas central etc. Cand venise Narcis la echipa, 1-3 luni, cat a rezistat, jucatorii jucau pe posturile lor si rezultatele erau bune. Nu stiu cine insista cu reprofilarile: Becali sa Stoica; antrenorii in niciun caz, pt ca au fost multi

Dobermannul
Dobermannul  •  22 Iulie 2022, 12:45

Nostima e si chestia aia cu 7-8 jucatori de la FCSB la nationala ca si cum nationala nu e a lui Burleanu si Stoichita, nu ei aleg si platesc selectionerul, nu ei il dau afara daca nu-si face treaba. Il numeste si plateste pe selectioner Becali si noi n-am aflat?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close