FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV Fosta iubită a jucătorului din Liga 1 care paria pe echipele lui, dezvăluiri la GSP Live: „După 5-6 luni a început să îmi ceară 2.000-3.000 de euro”

Cosmin Achim
Cosmin Achim

Articol de , - Publicat joi, 09 martie 2023 08:59 / Actualizat luni, 22 mai 2023 15:23

Daniela Tatara, fosta iubită a lui Cosmin Achim, a făcut dezvăluiri la GSP Live despre problemele cu jocurile de noroc ale fostului fotbalist de la Petrolul și FC Voluntari.

Cosmin Achim (27 de ani) este investigat de Departamentul de Integritate al FRF după ce ar fi pariat sume de bani pe mai multe meciuri din Liga 1, printre care și partidele echipelor sale, FC Voluntari și Petrolul. Fundașul și-a reziliat contractul cu Petrolul în weekendul care a trecut, invocând motive personale.

VIDEO Daniela Tatara, dezvăluiri despre Cosmin Achim: „Așa am început relația”

„Am locuit în România până acum 11 ani. Am hotărât să părăsesc țara pentru că nu ni se oferă absolut nimic. Dețin niște afaceri aici, în Franța, în sistemul HoReCa. Am avut și alte societăți în România care s-au ocupat de transportul cerealelor, am fost director într-o sucursală Raiffeisen acum mai mulți ani. Eu și Cosmin Achim ne-am cunoscut prin rețelele de socializare. 

El mi-a scris acum 4 ani de zile, dar nu dau atenție, de obicei, acestor lucruri pe rețelele de socializare, pentru că nu ai de unde să știi cu cine vorbești. Ne-am cunoscut, apoi după o lună și jumătate am venit în România. Așa am început o relație oficială, o chestie asumată și în mediul online. Era o relație oficializată.

El este un băiat cu bun-simț, m-a respectat. Eu veneam în general o dată pe lună în România. Veneam mai des când aveam afacerea cu transporturi. Am vândut firma de transport și mi-am reluat naveta cu avionul în România”, și-a început Daniela discursul la GSP Live.

Cum și-a dat seama că Achim era dependent de jocuri de noroc: „Când am ajuns în Barcelona”

„Problemele lui au apărut din cauza jocurilor de noroc, cazinourilor. Cred că mi-am dat seama de problemele lui la 4-5 luni de când ne-am cunoscut. Nu eram în permanență cu el și le-am descoperit treptat, din cauza problemelor care s-au creat am intrat în cercul lui de prieteni și așa am ajuns să îl cunosc cu adevărat, să îi știu viciile, am descoperit dependența lui de jocurile de noroc. Eu nu am făcut parte din aceste cercuri de oameni și nu știam cum reacționează un om care are aceste probleme. 

Am încercat să merg cu el la psiholog, ca el să nu ajungă într-o stare degradantă. Din păcate, nu am reușit. Mi-am dat seama în momentul în care noi am fost în Barcelona în primele luni. În fiecare seară îmi spunea să mergem la cazinou. Eu habar nu aveam. Și eu am intrat în cazino, dar pentru a mă distra, nu a câștiga.

 Am jucat și eu, am fost în La Vegas, Monaco, dar am jucat pentru distracție, nu pentru bani. El mă atrăgea mereu în locul acela și am început să am dubii. 

Apoi ne-am întors la activitățile noastre normale, iar el a început să aibă probleme cu banii și mă întrebam cum de ajunge să nu aibă nciun ban. Nu juca sume foarte mari, 500-1.000 de euro. Jucam împreună. Blackjack, ruletă. Astea le-am făcut amândoi, nu îl acuz, dar de atunci mi-am dat seama de dependența lui”, a mai spus Daniela.

„După 5-6 luni mi-a cerut cam 2.000-3.000 de euro”

„După 5-6 luni mi-a cerut cam 2.000-3.000 de euro. Spunea că are datorii către colegi, prieteni. El avea probleme astea de foarte mulți ani, nu de când m-a cunoscut. Datoriile se strâng, iar când ele depășesc nivelul salarial, intri în colaps.

«Luna această o să încasez salariu și mi-ar mai trebui 2.000-3.000, apoi la următorul salariu îți restitui banii», așa îmi spunea. Normal că nu i-am mai văzut. Am continuat să îl ajut pentru că simțeam că poate face ceva cu viitorul lui. Eu nu am pus accentul pe bani, am pus accentul pe viitorul și viața lui. 

Chiar dacă banii sunt greu de recuperat, în situația în care este el astăzi. Noi am stabilit o sumă de comun acord, 50.000 de euro. Eu nu am stat să calculez, am stabilit de comun acord la această sumă”, a mai declarat Daniela la GSP Live.

Citește și:

Marius Lăcătuș nu trece peste faptul că a fost înjurat de ultrașii Stelei: „Au intrat peste mine, m-a deranjat ce au făcut”

Dezvăluire INCREDIBILĂ făcută în platoul GSP: „Obținusem acordul lui Gică Hagi pentru transferul la Dinamo!”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (5)
Daniell32
Daniell32  •  21 Mai 2023, 17:36

Sunt mulți jucători în fotbal care pariază,mie și cazul Alibec mi se pare cam suspect! Roșu în prima repriză ,o "greșeală" neforțată! așa a vrut el????Sunt jucători cu nume mari în fotbalul românesc care sunt mari pariori și care cunosc dedesubturile jocurilor de culise!

alex03036
alex03036  •  10 Martie 2023, 00:58
Postat de befree pe 09 Martie 2023, 19:06

Si *** asta de ce a trimis mailuri la FRF???

ca sa întrebi tu! câteodată ca să ajuți pe cineva sa se ridice e bine sa ii dai un brânci sa cadă, pentru ca cu lugu lugu nu merge

emilian_din_iasi
emilian_din_iasi  •  09 Martie 2023, 21:48
Postat de miciBIO pe 09 Martie 2023, 11:40

Aici nu pare un caz de trânteli și mafia pariurilor, aici pare un *** care s-a îngropat în datorii pentru că avea și are un viciu pe care nu-l poate stăpâni! Atât! Drept urmare, a ajuns la un grad de îndatorare pe care nu-l mai putea stăpâni!

Indiferent ce are ce nu are, nu i cauta scuze.....el ca fotbalist, nu avea voie sa parieze sub nicio forma !!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează