FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Fostul staff al Stelei vrea să discute cu Reghecampf: "I-am cerut numărul lui Argăseală"

Articol de GSP - Publicat marti, 08 decembrie 2015 22:02

Dumitru Dumitriu nu crede că Reghecampf a avut timp să schimbe prea multe lucruri chiar dacă a cîștigat primul meci pe banca Stelei, deși echipa traversa un moment dificil. 

"În 3 zile, prea multe nu avea ce să schimbe și Reghecampf cu staff-ul lui. Ori de cîte ori pleacă un antrenor și vine altul, jucătorii vor să demonstreze că au clasă, ascultă de noul antrenor și poate au fost și bine motivați.

Echipa prin fizic și tactic a reușit să învingă fără probleme o echipă destul de bună, dar care, din cauza jocului Stelei, nu a reușit nimic. Dacă nu exista victoria, era alarmant, dar Steaua a jucat de așa o manieră că nu putea scăpa victoria.

Ne întrebam oare cînd marchează Steaua. S-a amînat cam mult, dar a fost un gol senzațional. Am stat lîngă echipă și nu am văzut în vreun moment vreun jucător al Stelei care să aibă cîrcei. Probabil acum au fost și motivați foarte bine, iar meciul s-a jucat la o singură poartă", a spus Dumitru Dumitriu la Digi.

...despre perioada de la Steaua: "Nu m-a deranjat, pentru că au lucrat bine Mirel, Dică, preparatorul și antrenorul cu portarii. Eu am fost consultat cînd mi s-a cerut părerea despre un lucru sau altul.

Eu nu am făcut echipa antrenamentele sau schimbările, dar am fost consultat și nu m-am simțit nici inferior, nici superior. Eu nu am venit antrenor la prima echipă, ci coordonator, funcție la care am revenit de acum. Reghecampf are altă variantă pentru ceea ce făceam eu".

...despre Reghecampf: "Vreau să discut cu Reghecampf. Am vrut să vorbesc cu el, dar nu îi știu telefonul și i-am cerut domnului Argăseală să înlesnească un contact. Eu fac ce mi se cere și ceea ce pot să fac. Sperăm să fie interesat, fiindcă s-ar putea să aibă variante mai valoroase imediat și să nu aibă răbdare să crească acești copii".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ill7ven
ill7ven  •  09 Decembrie 2015, 01:02

"Eu am fost consultat cînd mi s-a cerut părerea despre un lucru sau altul." - Pe bune? Ok.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close