FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Fotbalistul de 1,8 milioane de euro venit în "Groapă" are o mare rugăminte pentru șefi: "Știți cine sunt! Să nu faceți așa cu mine"

Aissati, în centrul imaginii
Aissati, în centrul imaginii

Articol de - Publicat miercuri, 06 septembrie 2017 18:12

Ismail Aissati este ultimul sosit în "haită", însă Cosmin Contra trebuie să dea "verde" pentru ca olandezo-marocanul să semneze cu Dinamo. I s-a făcut lobby puternic mijlocașului de creație de 29 de ani, considerat drept o mare speranță a fotbalului mondial pe când avea 17-18 ani și care și în prezent are o cotă spectaculoasă pe transfermarkt: 1,8 milioane de euro. 

Adrian Mutu a dat recomandări pentru el, și George Ogăraru, fost coleg al lui Ismail la Ajax, i-a vorbit laudativ lui "Guriță" despre Aissati. Jucătorul trebuie să treacă și testele medicale pentru a putea ajunge "câine".

Fotbalistul a suferit trei accidentări în ultimul an, care l-au tras în jos în carieră. El n-a mai evoluat la Alanyaspor în primăvară, atât din cauza accidentărilor, cât și a neînțelegerilor contractuale cu turcii, ultimul meci oficial fiind pe 28 ianuarie.

Primele impresii sunt pozitive în ceea ce-l privește pe Aissati. "Se vede că are calitate, deși a fost la doar două antrenamente. Pare în regulă, depinde de antrenorul Cosmin Contra", spun roș-albii. Ismail, liber de contract, le-a solicitat un singur lucru dinamoviștilor:

"Știți cine sunt, nu puneți mare presiune pe mine! Sunt puternic și încă mai am multe de demonstrat în fotbal, sper să am timpul necesar s-o arăt. Eu zic că sunt în regulă". Dacă va convinge, Aissati va semna pe un sezon, cu opțiune de prelungire. 

"L-am sfătuit pe Cosmin Contra să-l păstreze pe Aissati, un jucător de mare calitate, tehnic și cu caracter foarte bun. Sper să-l semneze. Din păcate, n-a jucat în ultima perioadă din cauza accidentărilor, dar dacă e în condiție fizică bun poate aduce un plus oricărei echipe"
George Ogăraru, pentru Dolce Sport

"Am jucat la 17 ani în grupele Champions League, am impresionat, cred că a fost prea mult pentru mine. Când ești prea tânăr, trebuie să fii puternic mental. Acum, am reflectat la ce mi s-a întâmplat. Toți cei care m-au cunoscut atunci, au pus prea mare presiune pe mine"
Ismail Aissati, anul trecut pentru Goal.com

14 meciuri 
are Aissati în Champions League, pentru PSV Eindhoven, în perioada 2005-2007

Cariera lui Aissati

PSV Eindhoven 60 3 / -
Ajax Amsterdam 49 8 / 10
Twente Enshede 14 1 / 2
Vitesse Arnhem 32 6 / 6
Antalyaspor 40 5 / 14
Terek Groznâi 69 2 / 12
Alanyaspor 12 - / 1

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (63)
poison
poison  •  07 Septembrie 2017, 08:03
Postat de Verginica Haldan pe 06 Septembrie 2017, 22:50

Poison......sau cum te-o fi chemand......ai cam uitat sa scrii romaneste tata!!!!

Ia spune.mi tu ce am gresit, ca nu ma prind! "Iosif n-a avut vara, n-a avut concediu, a fost aici non-stop.. Ce i-ai adus din vacanta?"

randoomoierul
randoomoierul  •  07 Septembrie 2017, 01:00
Postat de Verginica Haldan pe 06 Septembrie 2017, 22:50

Poison......sau cum te-o fi chemand......ai cam uitat sa scrii romaneste tata!!!!

'' te-o fi chemand '' alt taran care preda gramatica pe internet

stiluneu
stiluneu  •  07 Septembrie 2017, 00:27

Olandezo marokano chinezo americano romano dacul jucator accidentat va juca la antrenamente la dinamo-***i aflata pe locul 6

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (63)
Comentează