FOTBAL  »  Superliga  »  PARIURI

FOTO A comis-o din nou! Mihai Costea, prins într-o casă de pariuri » Scuza găsită de atacant omite un detaliu semnificativ :)

Foto: captură Libertatea
Foto: captură Libertatea

Articol de GSP - Publicat marti, 15 decembrie 2015 20:08

În plin scandal al pariurilor, după ce Nicolo Napoli și Flavius Stoican au fost prinși că jucau la Bet365, un fotbalist cunoscut din Liga 1 a comis-o și el.

Mihai Costea a fost surprins de jurnaliștii de la Libertatea jucînd la o casă de pariuri offline. Jucătorul a venit doar cu un cod generat atunci cînd îți faci biletul pe site.

"L-am întrebat pe Mihai și mi-a zis că e vorba de niște poze mai vechi, de doi ani", a zis Mulțescu pentru sursa citată.

"Nilă" a negat acest lucru și s-a rezumat să spună atît: "Nu există așa ceva! Nu mă luați pe mine cu așa ceva".

Scuza găsită de Mihai Costea nu poate fi credibilă dintr-un motiv simplu. Casa de pariuri Fortuna există pe piața din România de maximum 3 luni, așa că pozele nu aveau cum să fie de doar 2 ani.

Chiar și așa, acum doi ani jucătorul celor de la Voluntari făcea parte din lotul Stelei și nici atunci n-ar fi avut voie să joace la pariuri.

Fotbaliștii sau antrenorii care pariază riscă o suspendare de 2 ani din fotbal dacă va fi găsit vinovat. Această suspendare este dictată de Art. 60 din Regulamentul Disciplinar.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (13)
974312599269118
Adrian Preda  •  16 Decembrie 2015, 18:43

Cluburile serioase pun diferite interdicții în contractele jucătorilor, referitor la viața privată: să nu schieze, să nu facă sporturi extreme, să nu fie în oraş după ora 24, să nu parieze, etc. Sunt reguli de bun simț pentru un profesionist. Deci Costea şi orice alt fotbalist, dacă se respectă, nu îi trebuie nu-ştiu-ce articol de Regulament ca să nu parieze, ar trebui doar să respecte ceea ce şi-a asumat ca fotbalist profesionist

dash.berlin
dash.berlin  •  16 Decembrie 2015, 10:43

Asta din poza e saten spre roscat...Nila e negru ca smoala :))) daca tot dati stiri pe "surse" ,prelucrati poza in photoshop....

icstream
icstream  •  16 Decembrie 2015, 00:41

ce-o fi pariat? dinamo - astra 2-1, doua goluri dupa minutul 90? stiu pe cineva care s-a umplut de bani doar ca avea un var fotbalist... bineinteles ca asta ne spunea ca are el o schema matematica inventata de el...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează