FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CS U CRAIOVA

FOTO A trecut mingea de linia porţii? » Fază complicată în minutul 10 al partidei din Ghencea

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 august 2014 00:00 / Actualizat sambata, 02 august 2014 23:22

CS U Craiova a cerut gol în urma unei faze petrecute în minutul 10, la 1-0 pentru Steaua.
Pîrvulescu a respins mingea trimisă de Nuno Rocha. Oltenii au reclamat că balonul a depăşit linia porţii, însă asistentul Adrian Mărginean din Aiud a lăsat fanionul jos. Reluările TV (foto captură) arată că stelistul e cu piciorul de sprijin pe linie în momentul în care degajează, însă e greu de spus dacă mingea a intrat în poartă cu toată circumferinţa.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (118)
ainraymon
ainraymon  •  03 August 2014, 17:38

De cedraqu nu o miscati voi cu Photo mopul ca sa nu mai ziceti ca e greu de spus daca a fost gol... Cand nu va convine o lasati in coada de peste chiar dac s-a vazut de la o posta ca nu a fost gol... Dar deh voi sunteti marii gazetari de la jesepe!!! Niste j a p i t e!!!

alexdnm
alexdnm  •  03 August 2014, 14:03

E clar gol ! Ce are piciorul de sprijin cu piciorul celalalt,de unde se respinge mingea? se vede clar ca,acel picior e mai in spate,implicit,depaseste linia portii ! Tehnologia de la Mondial ,probabil va fi aplicata si la noi peste zeci de ani... Iar Parvulescu se vede ca este in spatele liniei de poata!!! Nu se poate mai clar! Cel putin,din poza pe care o prezentati. PS: nu tin nici cu Stoaia, nici cu Craiolguta! Dar trebuie sa fim corecti.

mihaiteodorolteanu
mihaiteodorolteanu  •  03 August 2014, 08:35

GOL CLAR !

Vezi toate comentariile (118)
Comentează