FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - ASTRA 1-1

FOTO Alibec, "roșu" și pe zăpadă! Verdictul lui Balaj și reacția atacantului: "Să joace arbitrul cu Dinamo"

Captură TV Telekom Sport +5   FOTO
Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 decembrie 2018 16:04

Denis Alibec (27 de ani) a fost eliminat în prelungirile partidei dintre Voluntari și Astra, scor 1-1, după o intrare la mijlocul terenului, și va rata meciul cu Dinamo din următoarea etapă, la Giurgiu. 

Atacantul giurgiuvenilor a încercat să-l atace pe Ricardinho cu talpa sus, dar și-a retras piciorul. L-a călcat însă pe adversar când a pus piciorul în pământ. Arbitrul Ionuț Coza i-a arătat direct cartonașul roșu. 

"Nu știu în ce măsură îl atinge. Dacă-l calcă cu talpa, pentru că nu l-a lovit pe genunchi, se dă galben pentru imprudență. Jucătorul a fost călcat. A văzut piciorul întins, prima parte, și a dat cartonaș roșu", a spus Cristi Balaj, fost arbitru, la TV Telekom Sport. 

Este a doua eliminare a lui Denis în acest sezon. Ultimul cartonaș roșu primit de Alibec a fost la data de 18 august, când a fost eliminat pentru două ”galbene” în Astra - Dunărea Călărași, scor 1-1.

Denis Alibec s-a apărat, la TV Look Sport: "Mi-am retras piciorul la acel fault, dar a țipat jucătorul de la Voluntari de zici că.... Dacă țipăm toți așa... Să joace arbitrul cu Dinamo acum. Nu te uiți și tu la fază? Dai direct roșu fără să te uiți ce s-a întâmplat?! Dacă-l loveam sus mai ziceam, dar l-am atins un pic la gleznă. Îmi pare rău că nu pot juca împotriva lui Dinamo".

1
+6 FOTO

7 "roșii"și 46 de "galbene" a strâns Alibec în 155 de meciuri

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
1562728990660817
Gorki Jivago  •  16 Decembrie 2018, 07:50

PENTRU D-NA ALIBEC(mama lui Denis):lui Denis nu-i trebuie recuperare fizica stimata Doamna ci...RECUPERARE NEURI PSHIHIATRICA!!!CRED CA SI D-VOASTRA SUNTETI 95%CONVINSA DE ACEST ADEVAR!!!!DAR FIIND ""COPILASUL D-VOASTRA PE UNDEVA VA INTELEG DAR NU MAI DATI DECLARATII CARE SE ""INTORC""IMPOTRIVA D-VOASTRA!!!E PACAT!!!

adi67
adi67  •  15 Decembrie 2018, 17:43
Postat de randdoom.. pe 15 Decembrie 2018, 16:39

eu am spus inainte sa vina alibec la Steaua ca ala este praf. macar bine ca nu am pierdut niciun leu cu el. in alea 18 luni jucate la Steaua a dat o caruta de goluri in primele 9 luni dupa ce l-am luat cu 1,8 milioane si l-am dat cu 1,1 milioane la astra. practic am dat pentru un jucator care a fost golgheter 9 luni din 18 luni 700 de mii de euro,ne-am scos bani cu proft frumos. adica unde gasesti un jucator cu 700 de mii care sa iti dea atatea goluri in 9 luni?

Esti actionar la FCSB ? Ai chibzuit foarte bine banii in cazul lui Alibec ...

randdoom..
randdoom..  •  15 Decembrie 2018, 17:24
Postat de red_dogs_united pe 15 Decembrie 2018, 17:01

Promovați anul ăsta?

adevarata dinamo detinuta de badea in liga a 4-a,sigur promoveaza la anmu din liga a 4-a,nu are cum altcumva. este singurul clbu despre care se stie fara echivoc ca badea detine tot,de la palmares si pana la nume si culori plus sigla,absolut tot detine badea,doar nu si-ar baga banii badea in echipa aia daca nu ar fi adevarata dinamo. clona lui negoitza din liga 1,o sa intre in desfiintare si badea din pacate nu lasa dinamo sa moara si de aia o tine in liga a 4-a,sigur promoveaza la anu la pas.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează