FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL CONSTANȚA

Farul lui Gică Hagi, două rezultate negative într-o singură zi

Farul, 2 meciuri fără victorie în amicalele se sâmbătă +29   FOTO
Farul, 2 meciuri fără victorie în amicalele se sâmbătă

Articol de - Publicat sambata, 03 iulie 2021 16:36 / Actualizat sambata, 03 iulie 2021 17:02

Farul Constanța a încheiat stagiul de pregătire de la munte cu două amicale disputate în cursul zilei de sâmbătă. Constănțenii nu au reușit să se impună în nicio partidă.

În primul, meci disputat dimineață în compania divizionarei secunde Csikszereda, elevii lui Gheorghe Hagi au remizat, scor 1-1. În această partidă, au fost folosiți mai mulți jucători tineri proveniți de la echipa a doua. Pentru Farul a înscris Luca Andronache, în timp ce pentru echipa din Miercurea Ciuc golul a fost marcat de David Bor. 

Farul vs Csikszereda: Tordai - Georgescu (46 Mușat), Bîrzu (46 Dănuleasa), Dobrosavlevici, Buta - Grosu, Grameni, Josemi - Mihalcea, Andronache, Pitu (46 Sali). Au mai intrat: Mușat - Pires, Sali, Lazăr, Popescu, Petre, Malama, Danuleasa, Bodișteanu, Radaslavescu.

Nu s-au descurcat mai bine nici în al doilea meci

În cea de-a doua partidă de verificare, trupa lui Hagi a dat piept cu Petrolul, „lupii galbeni” impunându-se cu scorul de 1-0. Singurul gol al partidei a fost marcat de David Ilie, în minutul 74.

Pentru antrenorul Petrolului, Nae Constantin, este al doilea joc pe banca Petrolului fără înfrângere de când i-a preluat pe ploieșteni. Asta după ce a obținut victoria în prima partidă de pregătire, contra celor de la Tricolorul Breaza, scor 1-0.

Farul vs Petrolul: Dur-Bozoancă - Dussaut, Larie, Mladen, De Nooijer - Mălăele, Artean, Bodișteanu - Ely, Chițu, Radaslavescu. Au mai intrat: Popescu, Sali, Lazăr, Dobrosavlevici, Pitu, Petre, Pires, Malama, Dănuleasa.

+25 FOTO

Pentru constănțeni urmează un nou meci amical, de data aceasta disputat acasă împotriva bulgarilor de la Cherno More. Partida va avea loc pe 10 iulie. La puțin timp, elevii lui Gică Hagi vor întâlni UTA Arad, în prima etapă din Liga 1.

Citește și alte știri despre Liga 1:

Mijlocaș de națională transferat de Sepsi

Ultimele noutăți de la tratativele Dinamo - Iuliu Mureșan: DDB a făcut pasul decisiv

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
piet
piet  •  04 Iulie 2021, 10:47

La prima citire numai cinci machidoni și patru pensionari!bătaie de joc pe banii constantenilor! Dacă tot vroia primaria să se implice o făceau direct cu FARUL.fara să amestece mizeria numită viitorul. Omenii, blaturi, lipsă de transparență și valoare.

piet
piet  •  04 Iulie 2021, 10:45

La prima citire numai cinci machidoni și patru pensionari!bătaie de joc pe banii constantenilor! Dacă tot vroia primaria să se implice o făceau direct cu FARUL.fara să amestec

fibra
fibra  •  03 Iulie 2021, 21:25

Acești jucători formează "colosul" care se va bate la titlu? Celelalte echipe sunt în panică.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează