FOTBAL  »  Superliga  »  CORESPONDENŢĂ DIN BENAHAVIS (SPANIA)

FOTO Barza şi elasticul » Debut de cantonament cu zîmbetul pe buze pentru stelişti

Nikolici și Tătărușanu s-au forțat să ducă la capăt exercițiile preparatorului +5   FOTO
Nikolici și Tătărușanu s-au forțat să ducă la capăt exercițiile preparatorului

Articol de , - Publicat sambata, 12 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 11 ianuarie 2013 19:52

Reghecampf a lăsat echipa pe mîinile preparatorului fizic la prima şedinţă de pregătire din Spania. Neamţul a avut grijă ca jucătorii să nu se plictisească.

Primul antrenament al Stelei pe tărîm spaniol l-a avut în centrul atenţiei pe preparatorul fizic Thomas Neubert. Neamţul i-a suprins pe elevii lui Laurenţiu Reghecampf cu o serie de exerciţii inovatoare, menite să îmbunătăţească mobilitatea şi corelarea mişcărilor.

Mai întîi, a împărţit echipa în două grupe, apoi le-a explicat fotbaliştilor ce trebuie să facă. O grupă a lucrat sub atenta sa observaţie cu corzile elastice TRX, efectuînd mai multe tipuri de exerciţii, în vreme ce cealaltă grupă a mers pe terenul de golf, aflat în imediata vecinătate a celui de fotbal.

Aici, în timp ce stăteau într-un picior pe nişte mingi medicinale, roş-albaştrii trebuia să lovească balonul în diferite moduri. După 15 minute, grupele s-au schimbat între ele. Deşi solicitante, exerciţiile sînt şi distractive, stîrnind rîsetele fotbaliştilor şi făcînd astfel ca antrenamentul să se desfăşoare în bună dispoziţie.

MM trage şi el tare
În tot acest timp, antrenorul Laurenţiu Reghecampf şi managerul Mihai Stoica au dat ture de teren. Iniţial, MM a glumit: "Fac una singură, am ajuns la o vîrstă". Totuşi, conducătorul stelist n-a cedat şi i-a ţinut companie tehnicianului timp de 30 de minute.

Costea, ţinta glumelor
Responsabilul cu buna dispoziţie, căpitanul Alex Bourceanu, l-a şicanat pe Mihai Costea la exerciţiile cu coarda elastică, văzînd că atacantul are ceva probleme în a înţelege exerciţiul. În joc a intrat şi Thomas Neubert, care la finalul fiecărei serii striga: "Hai, Costea, hai Costea, Costeaaa! Bravo!".

N-au uitat de rivali
În momentul în care au ieşit la antrenament, steliştii au avut parte de o surpriză. La intrarea pe teren, era o pancartă în spaniolă pe care scria: "Interzis cîinilor!". Managerul Mihai Stoica şi antrenorul Laurenţiu Reghecampf s-au amuzat pe tema asta: "Aici e de noi, mai bine de atît nu puteam să nimerim!".

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (2)
cordos_eu
cordos_eu  •  12 Ianuarie 2013, 06:53

dansul cocostarcului din Karate Kid? iar Reghe e Mr Miyagi.

andystar
andystar  •  12 Ianuarie 2013, 01:38

REghe profesionalism 100 la suta ! FOrza Steaua !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează