FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - STEAUA 0-1

FOTO Ce nu s-a văzut la TV » Marius Şumudică a reacţionat cu gesturi obscene la injuriile steliştilor: "Nu îi înghit nici cu zece kilograme de lămîie"

Foto: Raed Krishan +4   FOTO
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 10 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 10 noiembrie 2014 10:59

Steaua a învins cu 1-0 pe terenul Concordiei, după golul lui Tănase, însă Marius Şumudică, tehnicianul gazdelor, a avut iar o reacţie necontrolată.

Cei peste 500 de ultraşi ai campioanei l-au înjurat din minutul 1 pe Marius Şumudică, marele rival al steliştilor încă de pe vremea cînd evolua la Rapid. Fanii oaspeţi nu l-au iertat pe tehnicianul ilfovenilor, care a reacţionat arătîndu-le semne obscene. Şumudică a fost calmat de arbitrul de rezervă.

În minutul 28 al partidei, galeria Stelei a început să scandeze mesaje rasiste la adresa Rapidului. Şumudică a luat foc pe banca de rezerve, s-a dus glonţ la observatorul partidei din partea LPF, Constantin Stătescu, şi a ameninţat că va scoate echipa de pe teren în cazul în care scandările vor continua. Colţescu chiar a oprit partida pentru cîteva secunde, avertizîndu-i pe oficialii din Ghencea să transmită suporterilor să nu mai strige astfel de mesaje.

"Suporterii pot să mă înjure, dar să nu mă facă ţigan, pentru că nu sînt. Steaua trebuie judecată la Comisia de Disciplină cu aceeaşi monedă. Steaua conduce campionatul din toate punctele de vedere.

Ei fac memorii şi sînt suspendaţi jucători, nu se poate pentru unii mumă şi pentru alţii ciumă. Jucătorii Stelei nu au nici o vină.

Eu cu Dinamo nu am nimic, pe cuvînt de onoare, dar pe Steaua nu o să o înghit vreodată nici cu zece kilograme de lămîie", a spus Şumudică la conferinţa de presă de după meci.

Marius Şumudică a mai avut reacţii asemănătoare. În 2011, pe atunci antrenor la Astra, "Şumi" a făcut gesturi obscene tot către galeria Stelei. Istoricul său a continuat, iar în 2012 cînd antrena Vasluiul a fost deranjat de suporterii care-l huiduiau şi le-a arătat acestora degetul mijlociu, însă fără a ridica mîna.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (132)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  11 Noiembrie 2014, 03:32
Postat de rad1cal pe 10 Noiembrie 2014, 12:37

Sa le luam pe rand. Daca ai sustinut intotdeuana ca Stoican este un antrenor de duzina (nu contest lucrul asta), cum ti-a venit ideea ca fix dupa meciul cu Steaua (pierdut cu 3-0) sa spui ca Dinamo este pe drumul cel bun si ca in cel mai scurt timp ne ajungeti, daca nu ne si depasiti ? Chiar asa revelatie ai avut dupa un meci in care ati luat-o categoric? In al doilea rand ... nu esti ca mine sau ca altii ca mine care posteaza de pe clone ? Cam ce clone ti se pare ca as avea eu ? Este primul si singurul cont de pe care am postat si voi posta vreodata. Nu vad logica in a face mai multe conturi. Cum nu vad nici logica in a-mi da singur zeci de likeuri, ca altii, nu dam nume.

am senzatia vaga ca prost nu esti.. cel mult prost crescut. e clar, ramane ultima varianta : nu prea intelegi bine semantica, morfologia, sintaxa si simbolisticile sensurilor limbii romane. aici e problema ta, nu a mea. du-te la reciclare. sincer, ia-o de la bun inceput, adica fix cu inceputul : clasa 1. peste 18 ani sa revii, vom da teza.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  11 Noiembrie 2014, 03:29
Postat de fangigi pe 10 Noiembrie 2014, 18:33

RESPECT SHUMI, SA NE C'CAM CU TOTII IN CAPUL OVYNELOR SI PE toata ECHIPA PUSCARIASULUI!

.)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  11 Noiembrie 2014, 03:28
Postat de zurzu_zurzu pe 10 Noiembrie 2014, 12:36

Dragul meu,Dinamo cu 3-4 jucatori de valoare si cu ce are se poate batea usor la titlu daca ar avea si un antrenor capabil.Dar Negoita nu si doreste asta din mai multe motive.1-nu vrea sa plateasca salarii mari si prime de performanta.2-locul patru e binisor,ca asa el poate sa i certe ca nu s capabili si ca nu merita nici salariile pe care le da.3-da bine la insolventa,adica clubul este evaluat minim si asa el se poate invarti si Stoican e solutia ideala,ieftin,slab si usor manevrabil.Einsexplicabil cum Matei ,Rotariu,Lazar si ce mai e pe acolo nu devin certitudini.Stoican nici echipa in teren nu stie s o puna,de tactica deja spun lucruri prea mari.D aia Dinamo e aici..Borcica si acum Negoit

stiu foarte bine tot ce se intampla la dinamo. si stiu asta de 40 de ani.

Vezi toate comentariile (132)
Comentează