FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - SEPSI 0-1

VIDEO Leo Grozavu, satisfăcut după succesul cu CFR: „Îmi pare rău pentru cei care s-au aventurat să facă declarații”

Leo Grozavu, antrenor Sepsi OSK +41   FOTO
Leo Grozavu, antrenor Sepsi OSK

Articol de GSP - Publicat luni, 10 mai 2021 23:01 / Actualizat luni, 10 mai 2021 23:20

Leo Grozavu (53 de ani), antrenorul de la Sepsi OSK, și-a lăudat jucătorii după victoria din Gruia, scor 1-0 cu CFR Cluj. 

Cronica meciului CFR Cluj - Sepsi OSK 0-1

Astăzi, Sepsi OSK a câștigat în premieră un meci cu CFR Cluj. În Gruia, covăsnenii au fost arțăgoși și au sufocat campioana României în multe momente de joc. Prestația jucătorilor lui Sepsi a atras laude din partea antrenorului Leo Grozavu.

VIDEO. Leo Grozavu: „Băieții au fost la nivel maxim”

„Felicitări băieților. Nu că sunt modest, dar de fiecare dată degeaba ne agităm noi pe margine dacă ei pe teren nu sunt la nivel maxim. Astăzi au fost, jos pălăria pentru ei, au alergat, au muncit, au avut spirit de echipă. Doar așa poți bate echipa campioană. A fost primul succes al echipei din Sf. Gheorghe cu CFR, eu mai am vreo două cu ei, dar nu asta e important.

 Încercăm să câștigăm fiecare meci, câteodată reușim, alteori nu, îmi pare rău pentru cei care s-au aventurat să facă declarații că nu jucăm la fel (n.r. - împotriva CFR-ului așa cum o fac cu alte echipe). Nu, noi am jucat la fel, dar nu ne iese de fiecare dată. Întâlnim echipa campioană, ar fi culmea să îi batem mereu că vor unii.

Motivație există la jocurile cu echipele bune, trebuie să existe de fiecare dată. Nici Real Madrid nu poate bate orice echipă, nici Bayern Munchen, se mai întâmplă să pierzi împotriva echipelor mai mici. Dacă am reuși să ne mobilizăm la fel cu toți, probabil am fi campionii României 20 de ani la rând... mai greu.

În acest an, noi ne-am depășit posibilitățile. Am ridicat foarte mult ștacheta, sunt absolut convins că la anul pretențiile vor crește. Va trebui să rămânem foarte echilibrați, să nu ne creăm foarte multe iluzii pentru a nu avea deziluzii, dar cred că se poate face o treabă fantastică la Sf. Gheorghe”, a spus Grozavu la plecarea de la stadion.

Eu cred că victoria a fost meritată și că era timpul să câștigăm și noi cu CFR și să arătăm țării întregi că deși au fost multe speculații față de Sepsi, nimic nu este adevărat. Sepsi, cât timp eu sunt la echipă, niciodată nu o să vândă sau o să cumpere un meci. Se poate întâmpla ca unii jucători să facă lucruri necurate, dar nu cred. Noi niciodată nu vom vinde sau cumpăra un meci, asta garantez 100%. Avem oportunitatea foarte mare să prindem locul 3, de ce nu? Chiar dacă Craiova ar fi câștigat cu Botoșani, am fi luptat cu aceeași ardoare.
- Laszlo Dioszegi, patron Sepsi OSK

Eu cred că CFR este favorită la titlu, dar la fotbal favorita este doar pe hârtie. Pe teren trebuie să arăți altceva dacă vrei să câștigi, nu e suficient să fii favorit.
- Leo Grozavu, antrenor Sepsi OSK

FOTO: cele mai tari cadre din CFR Cluj - Sepsi

+37 FOTO

Mai multe știri despre CFR Cluj - Sepsi OSK:

L-a umplut de sânge, dar arbitrul n-a dat nici măcar fault! Crăciunescu: „E de 5 «roșii»! Nu se poate!”

Un star de la CFR și-a ieșit din minți după înfrângere: a luat pe sus un suporter care l-a înjurat! Prima reacție a jucătorului: „Regret!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
casemir
casemir  •  11 Mai 2021, 00:29

S a termination cu jucatori Moca la Pepsi!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează